+31 (0) 72 509 36 44

MENU

Nieuws / Vooraankondiging Herman van Veen

Een nauwe samenwerking met Herman van Veen heeft voor prachtige initiatieven geleidt. Van 19 tot 28 oktober vindt de 25e editie van de Bergense Kunst10daagse plaats. De Familie van Bourgonje streeft altijd naar een unieke artistieke invulling tijdens dit evenement.

Herman van Veen zal met zijn expositie “Goed voor een Glimlach” een bijzondere expositie verzorgen bij Restaurant Hotel Merlet. Vanaf 14 oktober is een prachtige serie van Herman van Veen te zien. Ook tijdens de Bergense Kunst10daagse is de expositie te bezichtigen in Restaurant Hotel Merlet. De expositie bestaat uit een unieke serie van schilderijen, speciaal gemaakt en geselecteerd voor Merlet. Wij zijn bijzonder trots dat Herman van Veen zijn toezegging heeft gegeven voor het invullen van een mooie expositie.

Naast de expositie zullen er ook twee diners worden georganiseerd. Een samensmelting van de gastronomie van Jonathan Zandbergen en muzikale invulling van Herman van Veen. Op 5 november zal het diner, gecreëerd door Jonathan Zandbergen, worden geserveerd op Landgoed "De Paltz" van het Herman van Veen Arts Center. Op 12 november zal het diner worden verzorgd bij Restaurant Hotel Merlet.

Wilt u dit niet missen? Neem alvast contact op voor een voorinschrijving en we houden u op de hoogte.