Lazy Sundays bij Merlet

Vier het leven

Geniet van heerlijke Lazy Sundays bij Merlet met live muziek!

Komende maanden zijn er bij Merlet gezellige middagen te beleven met live muziek en goede verzorging. Hieronder de agenda voor de komende Lazy Sundays:

Zondag 22 mei

Zondag 22 mei staat de volgende Lazy Sunday Muziek Middag gepland met dit keer een optreden van DE CASSETTE BAND!
Rienk Stuive en De Cassetteband spelen jaren 70 en '80 repertoire in een akoestische setting. Ze nemen u mee op een 'trip down to memory lane'. Met bekende hits van Elton John, David Bowie, Leonard Cohen, Johny Cash, Neil Young, John Denver en vele andere.
Er wordt een gezellige middag voor u verzorgd. De tickets zijn 15,00 euro per persoon en is inclusief de entree tot de muziek middag, een glas Brand Bier en bitterballen.

Reserveer hier de Lazy Sunday Muziekmiddag

 

Zondag 12 juni

Op zondag 12 juni zal het beste Jazz Trio uit de regio een optreden verzorgen in Merlet! En dit onder het genot van een high wine met de heerlijkste gerechtjes met een passend glas wijn. De Lazy Sunday Jazz middag start om 15:00 uur. U wordt ontvangen met een glas bubbels en neemt samen met uw vrienden, familie en mede-jazz liefhebbers plaats aan uw tafeltje in de sfeervolle Lounge van Merlet.

Een spetterend en opzwepend optreden start. Tijdens het optreden geniet u van de high wine. Rond 18:00 uur is de Lazy Sunday Jazz middag ten einde.

De prijs van het optreden inclusief glas cava, 3 gerechtjes met bijpassende wijn bedraagt 59,00 euro per persoon.

Reserveer hier voor de Lazy Sunday Jazz Middag

Zondag 26 juni

Op 26 juni zal er een bijzonder evenement plaatsvinden bij Merlet: De Lazy Sunday Party! Een bijzondere middag met Loungy muziek en de heerlijkste gerechtjes met de Smaak van Merlet. Op 26 juni vieren wij de 4e editie van de Lazy Sunday Party. Dit keer beloofd het een hele bijzondere editie te worden!

Beleef een bijzondere zonnige zondagmiddag in de tuin van Merlet met heerlijke loungy muziek van DJ Jonathan Zandbergen en gerechten met de Smaak van Merlet.

De all-in prijs bedraagt 150,00 euro en is inclusief een glas champagne, dranken en diverse gerechtjes van Meesterkok Jonathan Zandbergen. 
Beleef een bijzondere zonnige zondagmiddag in de tuin van Merlet met heerlijke loungy muziek van DJ Jonathan Zandbergen en gerechten met de Smaak van Merlet.

Reserveer hier voor de Lazy Sunday Party