Lazy Sunday Party

Ervaar een heerlijke zonnige zomerse zondagmiddag tijdens de Lazy Sunday Party bij Merlet op zondag 7 juli. Laat u meevoeren door de lounge beats muziek van onze DJ en geniet van de gastronomische hoogstandjes van sterrenniveau, vergezeld van champagne en zomerse drankjes.

Dit jaar zullen we een extra feestelijke editie vieren het kader van het 40-jarig jubileum van Merlet. Geniet van de stralende zon in onze prachtige tuin, terwijl de DJ de perfecte sfeer creëert met zijn loungy beats. 

Laat uw smaakpapillen verwennen door de gerechten van Marco Helsloot en zijn getalenteerde team.

De all-in prijs voor deze exclusieve ervaring bedraagt 175,00 euro per persoon en omvat een glas champagne, een selectie van verfijnde gerechten met de smaak van Merlet en inclusief de drankjes.

Reserveer nu uw plek voor de Zomerse Lazy Sunday Party en ervaar een middag vol smaak, muziek en pure verwennerij bij Merlet.

Datum: Zondag 7 juli
Locatie: Merlet
Tijd: 15:00 - 21:00 uur
Prijs: 175,00 euro per persoon (all-inclusive)

Mis deze unieke gelegenheid niet om te ontspannen en te genieten van de beste gerechten, muziek en sfeer bij Merlet. Reserveer nu en verzeker jezelf van een plekje op deze onvergetelijke Zomerse Lazy Sunday Party!

Reserveer hier uw tickets

Meer evenementen?