Beleef een onvergetelijke bruiloft

Restaurant Hotel Merlet, prachtig gesitueerd aan de voet van de Schoorlse duinen, heeft de perfecte ingrediënten in en rondom het huis voor een onvergetelijke en complete huwelijksdag.

Wat zijn de mogelijkheden bij Merlet?

Als officiële trouwlocatie van de gemeente Bergen biedt Merlet u de mogelijkheid uw huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden in een van de bijzondere zalen in het hotel, in het sfeervolle Kerkje pal naast Merlet of bij mooi weer op het terras gelegen aan de schapenweide.
Naast Grand Café Bourgogne, met een informele diner formule, beschikt Merlet over een Restaurant dat bekroond is met een Michelinster. Beiden gelegenheden bieden u bijzondere  seizoens -en streekprodukten van hoge kwaliteit die verwerkt  worden tot tongstrelende gerechten.

De Lounge alsmede het Grand Cafe Bourgogne bieden u de mogelijkheid voor een feestelijke receptie en/of feestavond en bij mooi weer ontvangen wij u allen op het zonneterras aan de schapenweide.

Naast diverse Royale kamers en Thema suites biedt het hotel u ook een overnachtingsmogelijkheid in de spectaculaire Love under Construction suite.

Voor een huwelijk moet veel georganiseerd worden. Wij denken graag met aanstaande bruidsparen mee en nodigen u dan ook van harte uit om onze locatie te bekijken. Wij leiden u met plezier rond en informeren u geheel vrijblijvend over de mogelijkheden en de daarbij behorende kosten. Neemt u voor een vrijblijvende afspraak contact op via 072-5093644 of info@merlet.nl 

Meer ontdekken?