Maak van uw meeting een beleving

Met een prachtig vernieuwd Restaurant, bekroont met Michelinster, Grand Café, stijlvolle vergaderruimtes en 28 ruime en moderne hotelkamers maakt u van uw bijeenkomst of coachingstraject een beleving waar ieder met veel plezier aan terugdenkt.

Gelijk de prijs bekijken en boeken?

 

Open hier de reserveringsmodule

Of neem persoonlijk contact op via 072-5093644 of info@merlet.nl voor uw aanvraag.

Wij helpen u graag!

 

Onze passie is gastvrijheid. Wij vinden het ontzettend leuk om u te verwelkomen en in de watten te leggen tijdens uw verblijf in Merlet. Het "Merletje"in het logo van Merlet staat voor dienstbaarheid. Graag staan wij voor u klaar om u te helpen met alles wat u nodig heeft voor een succesvolle bijeenkomst.

Geniet van de culinaire hoogstandjes, comfortabele vergaderruimtes, en 28 geheel up to date hotelkamers in boutique-stijl. In het volledig vernieuwde Restaurant Merlet geniet u van fine dining gerechten vanuit de keuken van Jonathan Zandbergen. In Grand Café Bourgogne geniet u van een heerlijke broodjeslunch of seizoensmenu met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. 

Merlet is gelegen aan de duinrand in het pittoreske dorpje Schoorl. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en 45 minuten rijden vanaf Amsterdam of Schiphol.