Maak van uw meeting een beleving

Met een prachtig vernieuwd Restaurant, bekroont met Michelinster, Grand Café, stijlvolle vergaderruimtes en 28 ruime en moderne hotelkamers maakt u van uw bijeenkomst of coachingstraject een beleving waar ieder met veel plezier aan terugdenkt.

Onze passie is gastvrijheid. Wij vinden het ontzettend leuk om u te verwelkomen en in de watten te leggen tijdens uw verblijf in Merlet. Het "Merletje"in het logo van Merlet staat voor dienstbaarheid. Graag staan wij voor u klaar om u te helpen met alles wat u nodig heeft voor een succesvolle bijeenkomst.

Geniet van de culinaire hoogstandjes, comfortabele vergaderruimtes, en 28 geheel up to date hotelkamers in boutique-stijl. In het volledig vernieuwde Restaurant Merlet geniet u van fine dining gerechten vanuit de keuken van Jonathan Zandbergen. In Grand Café Bourgogne geniet u van een heerlijke broodjeslunch of seizoensmenu met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. 

Merlet is gelegen aan de duinrand in het pittoreske dorpje Schoorl. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en 45 minuten rijden vanaf Amsterdam of Schiphol.