Patissier en Chef de Parti

Voor een nieuw te openen concept binnen Merlet zijn wij op zoek naar een nieuw teamlid. Ben of ken jij iemand die klaar is voor the next level en samen met executive chef Jonathan Zandbergen en zijn team betrokken wil zijn bij dit nieuwe fine dining concept?

Solliciteer dan nu via info@merlet.nl.

Junior Souschef Restaurant Merlet

Jij hebt reeds ervaring op hoog niveau in verschillende keukens en het spreekt je aan om samen te werken met ons jonge keukenteam: help ons en jezelf om verder te groeien, we zien je bericht graag bij J.zandbergen@merlet.nl

Leerling niveau 4

Als leerling hebben wij een plek voor jou binnen ons ambitieuze keuken, wanneer je niveau 4 gaat doen kunnen wij je helpen verder te groeien en ervaring op te doen in een top keuken.

Kok Grand Cafe Bourgogne

Hotel Merlet is ook trots om een Grand Cafe op hoog niveau te mogen faciliteren. Dit betekend dat er een grote uitdaging is om voor de perfecte prijs en kwaliteit een product neer te zetten in een eigentijdse zetting. Hiervoor zijn wij opzoek naar ondersteuning van keukenchef Mattijs Kaptein. Wij horen graag van je op 072 509 36 44.

Chef de Partie

Per direct zoeken wij voor de keuken van Restaurant Hotel Merlet een chef de partie. Wij zijn opzoek naar een flexibele kandidaat met ambitie om zich in de toekomst verder te ontwikkelen in de horeca. Heb ja affiniteit met eten en wil je de top bereiken zoek dan contact met Jonathan Zandbergen: J.zandbergen@merlet.nl

 

Meer vacatures bekijken?