Welkom in Restaurant Merlet

Het hart van Merlet wordt gevormd door het Restaurant, welke met een Michelinster is bekroond. Dit stijlvol ingerichte Restaurant met een sfeervolle open haard biedt een prachtig uitzicht op het uitgestrekte duingebied dat Schoorl rijk is.

In Restaurant Merlet geniet u van een middag- of avondvullend programma met heerlijke gerechten uit het Smaak van Merlet menu. Marco Helsloot en zijn team nemen u mee op een culinaire reis door het beste uit Noord-Holland. Befaamd is de (open) keuken die bekend staat als de beste in de wijde omgeving. De op het seizoen aangepaste menukaart biedt u een ruime keuze uit zorgvuldig samengestelde gerechten en menu's. Bij mooi weer kunt u zelfs van het vroege voorjaar tot in het najaar op het zonnige terras lunchen en dineren.

Bekijk hieronder het menu en maak hier uw reservering. Voor vragen of groepsreserveringen kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 072-5093644.

Honden zijn in Restaurant Merlet niet toegestaan.

 

Naast een uitgebreide lunch of diner in Restaurant Merlet, kunt u in Grand Café Bourgogne terecht voor een heerlijk seizoensmenu of genieten van de gerechten van de lunch of dinerkaart in een informelere setting.

Menu
À la carte
Reserveren
Team Merlet
Private dining ruimtes en terras
Meer ontdekken?