Wij zijn op zoek naar medewerkers met ambitie!

Aan de voet van de duinen in het Noord-Hollandse Schoorl bevindt zich Restaurant Hotel Merlet. Het bedrijf beschikt over 28 eigentijdse luxe kamers, Brasserie Grand Café Bourgogne en het sterren restaurant Merlet, Lounge en Bar, vergaderzalen, zonneterras en wellness faciliteiten.

Wij zijn op zoek naar een Front Office medewerker die wisselende dagen in flexibele diensten het Front Office team versterkt.

Wil jij werken in een van het meest culinaire bedrijf in de kop van Noord Holland. In een hotel met 2 restaurants en in een jong en ambitieus team?

Bel dan 072-5093644 of mail naar info@merlet.nl tav Familie van Bourgonje.

Front Office medewerker

Als receptionist zorg jij, in een klein team, dat onze gasten een fantastisch verblijf hebben in ons hotel. Vanaf het eerste contact moment in het hotel zorg jij ervoor dat de gast zich welkom voelt. Je bent representatief, flexibel en boven alles service gericht. Geen werkdag is hier hetzelfde, je bent in staat om snel te schakelen en ‘out off the box’ te denken. Naast het verwelkomen, in-uit checken en beantwoorden van de vragen van de gasten, zet jij net dat stapje extra om het verblijf van de gast onvergetelijk te maken?

Als receptionist heb je veel contact met andere afdelingen (zoals housekeeping, administratie, F&B en technische dienst) en ondersteun je de andere afdelingen om de gast tijdens het gehele verblijf tot dienst te zijn. Je beantwoord de telefoon, en de binnenkomende e-mail, je verwerkt reserveringen, aanvragen en betalingen en maakt rekeningen op. Tevens ondersteun je jouw collega's in het Restaurant en Grand Café en helpt met de ontvangst van alle gasten. Kortom, jij zorgt dat de achtergrondprocessen zo geregeld zijn, dat de gast optimaal kan genieten van zijn verblijf in ons hotel. Samen met jouw collega’s maak jij het verschil!

 

Wat verwachten wij van jou? Je beschikt over de volgende eigenschappen:

* Goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift

* MBO toeristische/hotel opleiding

* Representatief

* Steekt graag de handen uit de mouwen

* Commercieel / Resultaatgericht

* Besluitvaardig en proactief

* Servicegericht

* Flexibel

* Kwaliteit met oog voor detail

* Inzetbaar op dag of avonddiensten, week en/of weekenddagen

* Enthousiast, energiek, vriendelijk, behulpzaam en gepassioneerd

 

Wat wij jou bieden?

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche!

- Wij hebben een vacature op basis van een parttime of fulltime contract (uren in overleg). Salaris conform Horeca CAO.

 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor:

- Ontvangst van Hotel-, Grand Café-, Restaurant-  en Zakelijke gasten
- Verstrekken van gewenste  informatie aan de gasten
- Beantwoorden van de telefoon en het verwerken van de e-mail correspondentie
- Persoonlijke, telefonische en per e-mail verkoop van het gehele product Restaurant Hotel Merlet voor de zakelijke en leisure markt
- Facturering van de hotelnota’s
- Bij drukte assisteren van het Restaurant  -en Ontbijt team

 

Mocht je interesse hebben? Graag ontvangen we jouw cv en motivatiebrief op info@merlet.nl.

 

Meer vacatures bekijken?