Rein Denneman & Wouter Barneveld
Rein Denneman werkt al meer dan 10 jaar bij Restaurant Merlet. Met oog voor detail, passie voor gastvrijheid en veel ervaring, kennis en kunde over de beste wijn/spijs combinaties geniet u van een bijzondere beleving in Restaurant Merlet. Sinds 2022 is Wouter Barneveld aangesteld als sommelier. Wouter is in 2021 afgestudeerd als vinoloog aan de wijnacademie en volgt op dit moment een opleiding als ASI sommelier.Met het aanstellen als Wouter al sommelier en Rein Denneman als maître, in combinatie met executive chef Jonathan Zandbergen, keukenchef Dennis Brouwer en souschef Bas Varga heeft Merlet een top team in huis.
Welkom,
In de wijnkaart hebben wij een selectie van meer dan 300 verschillende wijnen.
De wijnkaart is met zorg samengesteld en bevat wijnen van uit vele landen, en in
verschillende stijlen. De wijnen zijn allemaal van hoge kwaliteit.
Wij helpen graag mee de juiste fles te kiezen welke bij de avond past,
maar ook welke het diner goed begeleidt.
Veel Plezier!
Rein en Wouter