Met het team van Grand Café Bourgogne bent u in uitstekende handen

Bij het kleine zusje van Restaurant Merlet vindt u een jong en enthousiast team dat voor u klaarstaat met gezelligheid, professionele adviezen en uiteraard humor.
Zij staan voor een fantastisch product en goede sfeer, zowel in de keuken als in de bediening.

De keukenbrigade van Grand Café Bourgogne wordt geleid door Mattijs Kaptein. Met zijn ruime werkervaring creëert Mattijs Kaptein een toegankelijke en smaakvolle keuken. Zijn cv kent vele (top)restaurant in binnen- en buitenland. Mattijs is jarenlang onderdeel van het team binnen Merlet en heeft diverse functies bekleedt. Sinds januari 2017 mogen wij hem vol trots de chef kok van Grand Café Bourgogne noemen.

De bediening staat onder leiding van Roald Schöbel. Roald is bij Merlet in het restaurant begonnen en heeft ervaring opgedaan in diverse toprestaurants. Met een passie voor wijn bent u in goede handen voor een aanbeveling van een goed glas bij uw gerecht.

Meer ontdekken?