Wij zijn op zoek naar medewerkers met ambitie!

Wil jij werken in een van het meest culinaire bedrijf in de kop van Noord Holland. In een hotel met 2 restaurants en in een jong en ambitieus team?

Wij zijn een echt leerbedrijf en kunnen jou verder brengen in jouw horeca carrière. Er is veel kennis en er zijn veel enthousiaste leermeesters in dit bedrijf aanwezig om jou de finesse van het horeca vak bij te brengen. Naast enthousiaste chef de cuisine Marco Helsloot, werken wij met een afgestudeerde vinoloog in het restaurant samen, te weten Wouter Barneveld.
Vele medewerkers zijn na een leerzame periode bij Merlet doorgestroomd naar hun eigen zaak of leraar geworden op een horeca opleiding.

Bijzonder trots zijn wij op het feit dat het hele management team van Merlet bestaat uit eigen opgeleide medewerkers.

Merlet is aangesloten bij diverse samenwerkingsverbanden (Alliance en Quality lodgings) Deze organisaties bieden ook opleidingsprogramma’s aan voor onze medewerkers.

Lonen zijn conform horeca cao.

Interesse? Bel 072-5093644 of mail naar info@merlet.nl tav Familie van Bourgonje

 

 

(Aankomend) sommelier

Voor in ons Restaurant zoeken wij een persoon met oog voor detail, die tevens verantwoordelijkheid wilt dragen voor het creëren van de perfecte avond voor onze gasten. Heb jij een passie voor wijn en daarnaast de nodige ervaring en wil jij doorgroeien in een bedrijf vol ambitie? Dan zien we graag jou sollicitatie tegemoet. Je kan contact opnemen met Rein Denneman. Wij zijn bereid te investeren middels toekomstige opleidingen middels de Alliance colleges en vinologenopleiding.

 

Zelfstandig gastheer/ gastvrouw / fromager Restaurant Merlet 

Met oog op de toekomstige groei in ons restaurant hebben wij per direct de functie in ons bedieningsteam openstaan. In deze functie leer je veel over wijn en kaas en draag je verantwoordelijkheid voor diverse taken, die er voor zorgen dat onze gasten een perfect product ervaren. Ervaring, toewijding en verantwoordelijkheidsgevoel zijn een vereiste.

 

Supervisor gastheer/ gastvrouw Grand Café Bourgogne

In Grand Café Bourgogne zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde en ambitieuze kandidaat voor de functie van supervisor Grand Café. Ben jij gastgericht en flexibel? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor meer informatie of voor sollicitaties kunt u zich richten tot familie Van Bourgonje per telefoon via 072 - 509 36 44 of per e-mail aan info@merlet.nl.

 

 

 

 

Meer vacatures bekijken?