In veel toprestaurants in Nederland werken mensen die hun eerste stappen in de tophoreca bij Merlet hebben gemaakt. Voor ons huidige team zoeken wij nu en in de nabije toekomst enkele versterkingen in zowel het bedieningsteam van Restaurant Merlet alsmede Grand Café Bourgogne.

Aankomend sommelier

Voor in ons Restaurant zoeken wij een persoon met oog voor detail, die tevens verantwoordelijkheid wilt dragen voor het creëren van de perfecte avond voor onze gasten. Heb jij een passie voor wijn en daarnaast de nodige ervaring en wil jij doorgroeien in een bedrijf vol ambitie? Dan zien we graag jou sollicitatie tegemoet. Je kan contact opnemen met Stefan Wierda of Rein Denneman. Wij zijn bereid te investeren middels toekomstige opleidingen middels de Alliance colleges en vinologenopleiding.

 

Medewerker bediening / fromager

Met oog op de toekomstige groei in ons restaurant hebben wij per direct de functie in ons bedieningsteam openstaan. In deze functie leer je veel over wijn en kaas en draag je verantwoordelijkheid voor diverse taken, die er voor zorgen dat onze gasten een perfect product ervaren. Ervaring, toewijding en verantwoordelijkheisgevoel zijn een vereiste.

 

Medewerker bediening Grand Café Bourgogne

In Grand Café Bourgogne zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde en ambitieuze kandidaat voor de functie van Grand Café bedieningsmedewerker. Ben jij gastgericht en flexibel? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor meer informatie of voor sollicitaties kunt u zich richten tot Marije Visser per telefoon via 072 - 509 36 44 of per e-mail aan info@merlet.nl.

 

Medewerker ontbijt (doordeweeks)

In Grand Café Bourgogne wordt voor onze gasten dagelijks een heerlijk ontbijt geserveerd. Voor de doordeweekse dagen zijn wij op zoek naar een iemand die het leuk vind om naast de studie een aantal uur op doordeweekse dagen het ontbijtteam te versterken. Jouw werkzaamheden bestaan uit het gereed maken van een prachtig ontbijtbuffet met lokale producten, het bereiden van kleine gerechtjes en het serveren van koffie en thee aan de gasten. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor de bestellingen en inkoop van de producten.

 

Ambulant bediening & Medewerker buffet

Voor in de weekenden en de zomerperiode zoeken wij enthousiaste medewerkers, die willen werken in een restaurant van top niveau. Ben jij in de weekenden, zomermaanden in de avonduren op zoek naar een leuke baan en ben je 15 jaar of ouder dan ben je van harte welkom. 

 


 

Meer vacatures bekijken?