In veel toprestaurants in Nederland werken mensen die hun eerste stappen in de tophoreca bij Merlet hebben gemaakt. Voor ons huidige team zoeken wij nu en in de nabije toekomst enkele versterkingen in zowel het bedieningsteam van Restaurant Merlet alsmede Grand Café Bourgogne.

Assistent Maître Restaurant

Voor in ons Restaurant zoeken wij een persoon met oog voor detail, die tevens verantwoordelijkheid wilt dragen voor het creëren van de perfecte avond voor onze gasten. Heb jij de nodige ervaring en wil jij doorgroeien in een bedrijf vol ambitie? Dan zien we graag jou sollicitatie tegemoet. Je kan contact opnemen met Stefan Wierda of Rein Denneman

Ambulant bediening & Medewerker buffet

Voor in de weekenden en de zomerperiode zoeken wij enthousiaste medewerkers, die willen werken in een restaurant van top niveau. Ben jij in de weekenden, zomermaanden in de avonduren op zoek naar een leuke baan en ben je 15 jaar of ouder dan ben je van harte welkom. 

Supervisor Restaurant

Met oog op de toekomstige groei in ons restaurant hebben wij per direct de functie van supervisor van ons bedieningsteam openstaan. In deze functie draag je verantwoordelijkheid voor diverse taken, die er voor zorgen dat onze gasten een perfect product ervaren. Ervaring, toeweiding en verantwoordelijkheisgevoel zijn een vereiste.

Part time medewerker Grand Café Bourgogne

In Grand Café Bourgogne zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde en ambitieuze kandidaat voor de functie van Grand Café bedieningsmedewerker. Ben jij gastgericht en flexibel? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor meer informatie of voor sollicitaties kunt u zich richten tot Marjolein Tilstra per telefoon via 072 - 509 36 44 of per e-mail aan m.tilstra@merlet.nl.

Leerling bediening 

Wij zijn opzoek naar leerlingen (niveau 2,3,4) voor het Restaurant en het Grand Café. Volg jij een BOL of BBL opleiding met passie voor de horeca. Dit is de kans om ervaring op te doen op hoog niveau. Neem contact op met Dhr. Van Bourgonje op 072-509 36 44 of info@merlet.nl

Chef de Rang

Heb jij ervaring in restaurants en affiniteit met wijn en de andere kwaliteits producten die de keuken van chefkok Jonathan Zandbergen biedt? Dan bieden we jou de kans om door te groeien binnen ons bedieningsteam. 

Medewerker ontbijt

In Grand Café Bourgogne wordt voor onze gasten dagelijks een heerlijk ontbijt geserveerd. Uw werkzaamheden bestaan uit het gereed maken van een prachtig ontbijtbuffet met lokale producten, het bereiden van kleine gerechtjes en het serveren van koffie en thee aan de gasten. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor de bestellingen en inkoop van de producten.

 

 


 

Meer vacatures bekijken?