Restaurant Hotel Merlet organiseert in samenwerking met Uitjesbazen diverse bedrijfsuitjes en teamuitjes voor grotere groepen. Zo kunnen jullie onder het genot van een hapje en een drankje aan de slag met de leukste activiteiten zoals:

 

Moordspel op locatie

Rechercheur Wout Boefs is de wanhoop nabij; hij buigt zich al maanden over een beruchte moordzaak in het dorpje Blüdhaven. Een gruwelijke daad waarbij de burgemeester van het dorpje om het leven is gekomen. Hij heeft veel leads, maar kan er geen kloppend verhaal van maken. Hij heeft jullie hulp nodig, voordat hij van de zaak wordt gehaald. Weten jullie de dader, het moordwapen en het motief te achterhalen?

●  Dé perfecte combinatie tussen een moordspel en een diner.

●  Een intense strijd tegen andere collega's om Case Blüdhaven als eerste op te lossen.

●  Een koffer vol bewijsmateriaal en attributen om de zaak te ontcijferen.

●  Geschikt voor iedere gewenste groepsgrootte en ieder niveau.

De begeleiders zullen klaarstaan bij Restaurant Hotel Merlet. Ineens zie je Wout Boefs op een scherm in de ruimte verschijnen met een boodschap. Hij heeft een aantal instructies achtergelaten om jullie op weg te helpen.

Er is nog een hoop onduidelijk. Maar zodra jullie de koffer vol bewijsmateriaal openen, zullen de puzzelstukjes langzaam maar zeker op hun plek terechtkomen. Dit allemaal tot er 1 dader, 1 moordwapen en 1 motief overblijft. Welk team doet dit het snelst en weet als eerste het juiste antwoord in te leveren?

 

 

Escape Box

De postbezorger levert voor jullie een paar vreemde pakketten af bij Restaurant Hotel Merlet. Zodra jullie de pakketten openen, wordt één ding pijnlijk duidelijk. Dit pakket is een tikkende tijdbom die langzaam aftelt naar 0.

Draden, knoppen en schakelaars zijn te vinden, maar je hebt nog geen idee wat je ermee moet doen. Jullie worden gecontacteerd door een man die zichzelf The Mask noemt, en hij wil graag een spelletje met jullie spelen. Weten jullie zijn meesterwerk (de bom) te ontmantelen? De tijd tikt...

●  Een escape game met unieke puzzels en raadsels, vol spanning en een flinke dosis humor.

●  Perfect voor zowel kleine als grote groepen door het gebruik van meerdere Escape Boxen.

●  Inclusief trofee voor het winnende team!

De spelbegeleider zal ruim op tijd aanwezig zijn om de pakketten te bezorgen. We starten het spel met een korte introductie. De groep wordt verdeeld in teams van ongeveer 5 personen. Jullie krijgen 90 minuten de tijd om de Escape Box op te lossen en The Mask te slim af te zijn.

Het belangrijkste, om ervoor te zorgen dat jullie The Mask te slim af zijn, is goed communiceren en samenwerken. Door het gebruik van meerdere Escape Boxen is dit spel perfect voor grotere groepen. Maak je team nog hechter en bereid je voor op dé ultieme teambuilding activiteit!

 

Virtual Teambuilding

4 personen, 1 VR-bril. Dat is Virtual Teambuilding. Jullie nemen als groep plaats rond de tafel en openen de virtual reality guide. Eén persoon zet de bril op en ziet een tikkende tijdbom voor zich. Knoppen, schakelaars en draden zijn zichtbaar, maar zonder kennis kan deze persoon geen kant op. Gelukkig is daar de rest van het team. Met de VR-guide gaan zij de persoon met de bril helpen om de bom onschadelijk te maken.

●  Een unieke combinatie van Virtual Reality en Teambuilding.

●  Onder begeleiding van VR-experts.

●  Inclusief trofee voor het beste team

Jullie zullen in teams van 4 à 5 personen te werk gaan. Na een korte introductie van de VR-bril zal het spel starten. Eén van jullie zal de bril opzetten, de rest gaat aan de slag met het vinden van de goede instructies in de handleiding. De persoon met de VR-bril moet zo goed mogelijk proberen duidelijk te maken wat hij/zij ziet, zodat de rest instructies kan geven over wat te doen. Communicatie is hierbij dus het hoofdingrediënt.

Er zijn verschillende bommen, deze duren elk maximaal 5 minuten. Na het ontmantelen van de bom geef je de VR-bril door aan een andere teamgenoot. Duik samen de VR-wereld in voor de meest zenuwslopende en hilarische situaties.

 

Quiz Show Deluxe

Ga in groepen de strijd met elkaar aan tijdens Quiz Show Deluxe. Een heuse show waarbij jullie het hoofdonderwerp zijn. 8 te gekke rondes passeren de revue. Onder begeleiding van twee fantastische presentatoren verkrijgen jullie een uitje vol strijd, plezier en samenwerking. Wij zijn er al klaar voor, zijn jullie dat ook?

●  Ideaal voor grote groepsgroottes.

●  8 unieke quizrondes vol interactie, vermaak en bovenal veel humor.

●  Een gepersonaliseerde quiz, volledig afgestemd op jullie groep.

Voorafgaand aan de quiz komen we bij jullie langs om foto’s te maken en video’s te schieten. Dit beeldmateriaal gebruiken we om de rondes te personaliseren en de quiz aan te kleden conform jullie wensen. Op de aangewezen dag zijn onze Quizmasters ruim op tijd aanwezig op locatie. Hierbij wordt Restaurant Hotel Merlet volledig omgetoverd tot een heuse showlocatie. Gekleed in feestpakken, en met een flinke dosis enthousiasme, staan onze presentatoren op jullie te wachten.

Is iedereen er klaar voor? Dan kunnen we beginnen. De strijd barst direct los. In 8 unieke rondes komen de origineelste onderwerpen voorbij. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan de rondes “Doet ie 't of doet die 't niet” of “Picture Perfect”? We geven natuurlijk nog niet te veel prijs!

Meer ontdekken?