La Paulée de Bourgogne

Op 2e Pinksterdag is Restaurant Merlet geopend voor zowel lunch en diner. Vanaf 12:00 uur starten we ook met La Paulée de Bourgogne, geïnspireerd op de Franse bourgondische traditie La Paulée de Meursault

Heeft u in de kelder die bijzondere fles wijn die u altijd al tijdens een speciale gelegenheid heeft willen openen? Kom op 2e Pinksterdag naar de La Paulé de Bourgogne bij Restaurant Merlet.

Steel de show met de mooiste wijnen onder het genot van een 4-gangenlunch met de Smaak van Merlet.

We starten om 12:00 uur in de tuin van Merlet aan lange gedekte tafels. Met veel plezier delen wij u het menu voorafgaand en zorgen uiteraard voor een heerlijke setting en een goede selectie van de grootste wijnfanaten van Nederland.

Neem hierbij uw wijnen mee en deel in Paulée stijl: wees trots op wat u meebrengt en laat uw wijnvrienden proeven van elkaars beste wijnen.

De prijs voor het 4-gangen menu van Meesterkok Jonathan Zandbergen inclusief een glas Ruinart Champagne als aperitief en onbeperkt brood en BRU mineraalwater bedraagt 125,00 euro per persoon.

Reserveer hier voor La Paulée de Bourgogne.