Culinaire Cruise

We kunnen niet wachten tot april! De cruiseboot en floating hotel Magnifique IV wordt omgetoverd tot de M.S. Merlet. Vanaf vrijdag 2 april tot 25 april vaart iedere woensdag tot en met zondag in april de lunchcruise uit. De lunchcruise start in Beverwijk en vaart een prachtige route over het Noordzeekanaal en over het Amsterdamse IJ. De lunchcruise vaart ook uit op 1e en 2e Paasdag.

 
 
Geniet van een waanzinnige lunch, bestaande uit 5 gangen, inclusief amuse, glas Champagne, bijpassende wijnen, water en een afsluitend kopje koffie of thee met friandises.
 
Aan boord zijn alle hotelkamers omgebouwd tot private diningruimte. De gerechten worden u middels deliveryservice tot de deur van uw hut geserveerd en u haalt deze zelf naar binnen.
Jonathan Zandbergen en zijn team verzorgen vanuit de kombuis van de cruiseboot een gastronomisch lunchmenu terwijl u geniet van een heerlijke cruise naar de Nederlandse hoofdstad. Geniet van prachtige vergezichten over het Noordzeekanaal, het IJ, de Amsterdamse havens en trekpleisters langs het IJ.
 
Direct boeken voor de door u gewenste datum kunt u via http://www.merlet.nl/restaurant/culinaire-events...
De prijs voor de lunchcruise, inclusief gebruik van de hotelkamer bedraagt 275,00 euro per persoon.
 
Overnachten tot de volgende dag
U heeft ook de mogelijkheid om na de lunch uw verblijf te verlengen op de cruiseboot.
U blijft op de boot en maakt eventueel gebruik van een fiets om even naar het strand van Wijk aan Zee te fietsen.
In de avond serveert de crew van cruiseboot Magnifique IV u een bittergarnituur en de volgende morgen een ontbijt op de kamer op de boot.
De prijs van dit supplement is 50,00 euro per persoon, exclusief drankjes. Wij nemen na de reservering van de lunchcruise contact met u op of u wilt blijven overnachten tot de volgende dag.
 
Maak er een minivakantie van!
Ook kunt u het verblijf verlengen en genieten van een complete vakantie!
Verblijf 3 dagen in Noord-Holland met het cruise-arrangement.
Dit arrangement is inclusief:
  • Twee overnachtingen bij Restaurant Hotel Merlet
  • Een uitgebreid 5-gangen Smaak van Nederland lunchmenu op de luxueuze cruiseboot (de cruise vaart woensdag t/m zondag)
  • Na terugkomst van de cruise een light dinner vanuit Grand Café Bourgogne
  • Op de tweede dag weer een heerlijk sterrendiner van chefkok Jonathan Zandbergen na een wandeling of fietstocht door de duinen of het strand (het restaurant is dinsdag t/m zondag geopend)
  • Gebruik van hotelfietsen
 
Wanneer u vragen heeft, neem graag contact met ons op.