Lazy Summer bij Merlet

Vier het leven

Geniet van heerlijke Lazy Sundays bij Merlet met live muziek!

Komende maanden zijn er bij Merlet gezellige middagen te beleven met live muziek en goede verzorging. Hieronder de agenda voor de komende Lazy Sundays:

Zondag 4 juni

Op zondag 4 juni 2023 zal het beste Jazz Trio uit de regio een optreden verzorgen in Merlet! En dit onder het genot van een high wine met de heerlijkste gerechtjes met een passend glas wijn.

De Lazy Sunday Jazz middag start om 15:00 uur. U wordt ontvangen met een glas bubbels en neemt samen met uw vrienden, familie en mede-jazz liefhebbers plaats aan uw tafeltje in de sfeervolle Lounge van Merlet. Een spetterend en opzwepend optreden start. Tijdens het optreden geniet u van de high wine of high beer.

De prijs van het optreden inclusief glas cava, 3 gerechtjes met bijpassende wijn bedraagt 59,00 euro per persoon.

Reserveer hier de Lazy Sunday Muziekmiddag

 

Zondag 25 juni

Zondag 25 juni staat de volgende Lazy Summertime Muziek Middag gepland met een swingend optreden van Easy Time.

Robert Valter en de band Easy Time hebben een geheel eigen stijl ontwikkeld en de kracht van de band is een zeer afwisselend repertoire met jazz, blues, countryrock, easy listening en Nederlandstalige luistermuziek. 

Er wordt een gezellige middag voor u verzorgt en u heeft de mogelijkheid om van de uitgebreide borrelkaart wijnen, (speciaal)bieren en een heerlijk borrelhapje te bestellen.

Reserveer hier voor de Lazy Summer Muziek Middag

Zondag 2 juli

Op 2 juli zal er een bijzonder evenement plaatsvinden bij Merlet: De Lazy Sunday Party! Een bijzondere middag met Loungy muziek en de heerlijkste gerechtjes met de Smaak van Merlet.

Beleef een bijzondere zonnige zondagmiddag in de tuin van Merlet met heerlijke loungy muziek van DJ Jonathan Zandbergen en gerechten met de Smaak van Merlet.

De all-in prijs bedraagt 150,00 euro en is inclusief een glas champagne, dranken en diverse gerechtjes van Meesterkok Jonathan Zandbergen en zijn team.

Reserveer hier voor de Lazy Sunday Party