Culinaire Route door Noord-Holland

Op 23 en 24 mei 2020 organiseert Merlet met 6 Noord-Hollandse chef-koks een fantastische culinaire middag.

 

Middels het grootste “Drive-thru”-concept van Nederland geniet u van heerlijke gerechten van 6 restaurants met in totaal 6 Michelinsterren en een prachtige route door het grootste monument van Nederland: De Westfriese Omringdijk.

De Omringdijk slingert als een groene route door het landschap en leidt u door West-Friesland langs het weidse landschap met zijn unieke vergezichten, de typische lintdorpen met stolpboerderijen en de voormalig VOC-steden met hun prachtig bewaard gebleven binnensteden.

Na zo’n iedere 20 kilometer wordt u verwend met een heerlijk gerecht gemaakt door diverse (sterren)chefs.

 

Deelnemers

De deelnemende restaurants zijn:

  • Restaurant Lucas Rive* in Hoorn
  • Restaurant Het Kerkje in Andijk – in samenwerking met Stefan van Sprang van Aan de Poel**
  • Restaurant Meijer’s in Medemblik
  • Slot Hotel in Schagen – in samenwerking met Wilco Berends van De Nederlanden*
  • Restaurant Merlet in Schoorl – gerechten van Jonathan Zandbergen*
  • Piet-Jan van Den Kommer in Stompetoren in samenwerking met Ron Blaauw*

 

Deze culinaire route kunt u starten in Hoorn of in Schoorl. Het startpunt is op dezelfde plaats als het eindpunt.

 

Drive Thru

Bekijk vanuit uw auto hoe de chefs de laatste hand leggen aan prachtige gerechten. Geniet van totaal 6-gangen die aan u op veilige afstand geserveerd worden in uw auto of op uw motor.

De sommelier zorgt voor een passend slokje wijn. Uiteraard serveren wij een alcoholvrije wijn voor de bestuurder.

 

Het belooft een heerlijke middag te worden waarbij u een prachtige tocht combineert met fantastisch eten.

De culinaire route zal geopend worden door Jonnie en Thérèse Boer van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle.

 

Geniet op deze culinaire rit van ca. 3,5 uur van 6 fantastische gerechten.

Met uw deelname helpt u uiteraard de restaurants in deze bizarre tijd.

De prijs inclusief de gerechten en (alcoholvrije) dranken bedraagt 175,00 euro per persoon.

Wegens een enthousiast aantal aanmeldingen is zondag 24 mei reeds volgereserveerd. U kunt nog wel deelnemen aan de extra dag van de Culinaire Route op zaterdag 23 mei.

Reserveer uw startbewijs alvast via info@merlet.nl. Starten kan tussen 12.00 en 18.00 uur in Hoorn of Schoorl.

Geef hierbij graag uw voorkeur voor de starttijd en plaats en eventuele dieetwensen of allergieën bij de reservering op.