Theaterprogramma bij Merlet

Merlet heeft een heerlijk theaterprogramma samengesteld om met elkaar van te genieten tijdens de donkere dagen. Maak een keuze voor cabaret, jazz, musical of voor een romantisch vertelconcert. De Lounge is daarvoor omgebouwd tot Theater. Kom met uw vrienden, familie of geliefde naar deze spectaculaire shows en geniet van de heerlijke gerechten van Grand Café Bourgogne. Ook kunt u genieten van unieke culinaire evenementen bij Merlet. Bekijk hier de agenda:

1

 

10 november: Battle of the Bottles

Sommelier Wouter Barneveld presenteert op vrijdag 10 november een unieke avond waar we op zoek gaan naar de ultieme wijn/wijscombinatie.

Wouter heeft 2 wijnimporteurs uitgenodigd: Smaragd Wijnen en Wijninkoperij Okhuysen.

Ruben van Smaragd Wijnen en Woudt van Ockhuysen zullen bij iedere gang een wijn laten schenken. U mag hierbij bepalen welke wijn de beste match met het gerecht is en zo samen de winnaar van de wine battle bepalen.

U wordt ontvangen met een wine tasting om met beide wijnimporteurs kennis te maken. Vervolgens starten we met het diner en barst de strijd los. De avond wordt afgesloten met koffie of thee met friandises en wordt de winnaar van de wine battle bekend gemaakt.

 

De prijs voor de geheel verzorgde avond bedraagt 250,00 euro per persoon en is inclusief:

Wine tasting, 5-gangendiner, Bij iedere gang 2 glazen wijn, BRU mineraalwater, Afsluitend kopje koffie of thee                                                                 

Reserveer via https://tinyurl.com/yrpxnwdm

 

12 november: Botman & Van Vleuten

Op 12 november zal er een optreden plaatsvinden met Botman en Van Vleuten met prachtige liedjes in het Love Letters Theater. 
In hun programma ‘Love Letters’ brengen Botman & Van Vleuten een ode aan de liefde.
En liefde gaat ook door de maag. Geniet tijdens het vertelconcert van een 3-gangen seizoensmenu.
Het vertelconcert vangt aan om 19:00 uur. De prijs bedraagt 59,50 euro per persoon. 

Reserveer via https://tinyurl.com/2z3uak58

 

18 november: Inger Speelt: Het is Tijd

Op zaterdag 18 november zal er een nostalgisch cabaretprogramma worden vertoond in het Merlet Theater. Inger speelt "Het is Tijd". De voorstelling bestaat uit sketches, liedjes, verhalen en er is veel interactie met het publiek.

Het optreden is te reserveren met een lunch voorafgaand aan de voorstelling of gezellig diner na afloop. 
De prijs van het ticket bedraagt 55,00 euro en is inclusief het 3-gangen seizoensmenu.

Reserveer hier voor het lunchprogramma:https://tinyurl.com/2b7nk28h

Reserveer hier voor het dinerprogramma: https://tinyurl.com/2x3fkbkj

 

19 november: Jazz Middag met Take Four

Op zondag 19 november zal muzikaal kwartet Take Four een swingende middag verzorgen. Geniet vanaf 16:00 uur van een gezellig optreden in de lounge van Merlet. Geniet tussendoor van een heerlijke drankje en hapje van onze borrelkaart. Op 19 november is de entree gratis.

 

Reserveer nu: https://tinyurl.com/2bc67pzk

 

25 november - Sanne Mallant Musicaldiner

Op zaterdag 25 november zullen Sanne Mallant en Arthur Postma een heerlijke avond verzorgen met songbook, Jazz en Nederlandstalige liedjes. Geniet van ontroerende liedjes en prachtig zang en pianospel van deze ervaren artiesten.

Geniet van een fantastisch optreden, afgewisseld met een waanzinnig seizoensmenu van Grand Café Bourgogne.

 

Reserveer nu: https://tinyurl.com/5b465v8x:

 

26 november:

Zand & Klei streekmenu: samenwerking met Restaurant RuiG Editie 3

U zult er niet dagelijks bij stilstaan, maar wist u dat onze regio een ontzettend groot en rijk aanbod heeft van streekproducten van de beste kwaliteit?

Mattijs Kaptein van Grand Café Bourgogne en Bernd Gerats van Restaurant RuiG werken al jarenlang met de beste producten uit de regio en bieden een unieke kans u te laten proeven van het allerbeste van de kleigrond, zandgrond, uit de lokale wateren en uit de Noordzee.

De twee topchefs zijn ontzettend trots op onze streekproducten en organiseren tweemaal een prachtig menu. Mattijs Kaptein van Grand Café Bourgogne in Schoorl en Bernd Gerats van Restaurant RuiG uit Tuitjenhorn hebben een uniek menu samengesteld om u te laten ervaren wat dit rijke seizoen en onze prachtige regio te bieden heeft. 

Bernd Gerats van RuiG zal op zondagmiddag 26 november in de keuken van Grand Café Bourgogne staan. Hier verzorgen we het Zand- & Kleimenu als lunch
De prijs van het 6-gangen streekmenu bedraagt slechts 75,00 euro per persoon (exclusief dranken).

Reserveer hier direct voor 26 november bij Grand Café Bourgogne in Schoorl: https://tinyurl.com/4hu8tpca