Vanaf 5 februari weer geopend

Het is inmiddels een traditie om ieder jaar in januari te sluiten voor het oppakken van grote en kleinere verbouwingswerkzaamheden en renovaties binnen Restaurant Hotel Merlet.

 
In voorgaande jaren zijn de kamers compleet gerenoveerd en in 2019 is er een prachtige restyling ondergaan van het restaurant. Hierbij is ook de restaurantkeuken compleet vernieuwd. Nu is het tijd voor de keuken van Grand Café Bourgogne. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de installatie en het afwerken van een prachtige, gloednieuwe keuken.
 
Vanaf 5 februari staan wij weer voor u klaar voor heerlijke gerechten uit de takeaway en delivery van Merlet at Home. Op 1 februari zullen wij een waanzinnig nieuw menu presenteren voor thuis.
 
Ook zal het hotel weer openen op 5 februari. De eerste dagen met een heerlijk arrangement waarbij het diner, per gang middels deliveryservice tot uw kamerdeur wordt geserveerd. Wij hopen vanaf 9 februari de gerechten in het restaurant en Grand Café te kunnen serveren.
 
Ga er even tussenuit en geniet van een heerlijk verblijf in Schoorl en een welverdiende minivakantie in deze tijd. Merlet is prachtig gelegen aan de duinrand, bij bossen, strand en zee. Geniet van een prachtige wintertocht op de fiets of een winterwandeling in een prachtige omgeving.
 
De kamers zijn omgebouwd tot comfortabele private diningruimtes waar u in de avond prachtige gerechten vanuit sterrenrestaurant Merlet ontvangt.
 
 
 

Kies hier uit één van de arrangementen en kom tot rust in Schoorl.