Merlet Theater

Geniet bij Restaurant Hotel Merlet van een heerlijk verblijf en avondvullend programma. Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij de Lounge omgebouwd tot theater waar u in de maand november kunt genieten van prachtige theaterconcerten. De line-up voor het Merlet Theater is bekend!


Woensdag 16 november zal Merijn Zeeman van wielerploeg Jumbo Visma de spits afbijten met een inspirerende avond. Wegens groot succes is deze avond al uitverkocht.

Zondag 20 november staat een swingende middag op het programma. Dit keer een matinée voorstelling met heerlijke bitterballen en bier. Vanaf 15:00 uur geniet u van een trip down memory Lane met de beste 70’s muziek.
De prijs bedraagt 15,00 euro per persoon. Reserveer hier voor De Cassetteband op 20 november.

Vrijdag 25 november zal er een optreden plaatsvinden met Botman en Van Vleuten met prachtige liedjes in het Love Letters Theater. In hun programma ‘Love Letters’ brengen Botman & Van Vleuten een ode aan de liefde. Vanaf 19:00 uur bent u welkom in het Merlet Theater.
Via songs, verhalen, beroemde liefdesbrieven en anekdotes laten ze de liefde stralen – in al haar grootsheid, maar ook haar grilligheid. Romantiek, ontroering, onthutsing en humor, het komt allemaal voorbij. Het bitter en het zoet, de zin én de waanzin van de liefde… Een vertelconcert om van te houden! En liefde gaat ook door de maag. Geniet tijdens het vertelconcert van een 3-gangen seizoensmenu.
Het vertelconcert vangt aan om 19:00 uur. De prijs bedraagt 59,50 euro per persoon. Reserveer hier voor het vertelconcert op 25 november

Zaterdag 26 november verzorgt Sanne Mallant een uniek Musicaldiner. Geniet vanaf 19:00 uur van een musicaldiner in de Lounge. Sanne Mallant en pianist Athur Postma verzorgen een prachtig repertoire van onder andere de Phantom of the Opera, The Sound of Music, West Side Story en Les Misérables.
Het musicaldiner start om 19:00 uur en de prijs bedraagt 59,50 euro per persoon, inclusief een 3-gangen seizoensmenu. Reserveer hier het Musicaldiner op 26 november.

Zondag 27 november sluit Dick Raat het theater af met de grootste hits van Boudewijn de Groot. Hier geniet u van een dinerconcert vanaf 18:00 uur in de Lounge
De prijs bedraagt 59,50 euro per persoon inclusief het 3-gangen seizoensmenu. Reserveer hier het dinerconcert op 27 november.


Graag tot ziens in het Merlet Theater!