Merlet opent 24 april haar deuren met aangepast concept

Stay Home - Away from Home In de huidige tijd staat de gezondheid en het onder controle krijgen van het coronavirus voorop. Toch begrijpen wij dat u op een verantwoorde manier wilt genieten van het leven. Ons team heeft niet stil gestaan een lang nagedacht over een concept waarbij wij u de volledige veiligheid én een heerlijke beleving kunnen bieden: Stay home, away from home.

 

Ontsnap aan een drukke periode van thuiswerken, regelen en zorg en ga er eventjes helemaal tussenuit. Geniet uitgebreid van wandel -en fietstochten door het uitgestrekte Schoorls duingebied en waai heerlijk uit aan het strand met respect voor de huidige geldende regelgeving en maatregelen vanuit de overheid.
Geniet in dit arrangement vanaf 24 april aanstaande van een uitgebreid Smaak van Nederland, geserveerd in vier gangen op uw kamer vanuit sterrenrestaurant Merlet, bekroond met Michelinster of van een dagschotel vanuit Grand Café Bourgogne. Wij bieden u hierbij een uitgebreid ontbijt, met heerlijke gerechtjes door onze ontbijtkoks vers gemaakt, welke middels roomservice naar uw kamer wordt gebracht.

Hierbij houden wij wel alle maatregelen in acht om samen corona onder controle te krijgen. Hierbij hebben wij onze service anders ingericht dan dat u normaal van ons gewend bent. Bekijk hier de arrangementen of neem contact op om meer te weten en voor reserveren en beschikbaarheid.