CHEFFD Atelier

CHEFFD Atelier: Een nieuw concept van Restaurant Merlet* & Jonathan Zandbergen.

CHEFFD Atelier is een chefstable restaurant in Japanse stijl waar alles draait om de ultieme eetbeleving. 

Schoonheid in design en presentatie zorgen voor rust en focus om optimaal te kunnen genieten van de gerechten. De gerechten zijn samengesteld met de aller beste internationale ingrediënten. Storytelling speelt een grote rol en wordt in dit nieuwe concept ondersteund door 4K video projectie met unieke content. Verwacht geen cinema maar een avond vullend programma wat al uw zintuigen prikkelt.

Bent u klaar voor de beleving?

Beleef een spectaculaire avond aan de open keuken. De chefs bereiden een waanzinnig 10-gangen tasting menu en nemen u mee op een gastronomische reis met alle achtergrondverhalen achter de gerechten.

Wij vragen u uw dieetwensen en allergenen op voorhand door te geven. Wij zullen ons best doen hier rekening mee te houden. 

Meer informatie en reserveren via de website van CHEFFD Atelier

Omakase

De kookstijl is geïnspireerd op de Japans Kaiseki cuisine en de omakase-stijl. In Japan is omakase een eeuwenoud begrip en is een manier van dineren waarbij de gast zich volledig overgeeft aan de kunsten van de chef.

Omakase shimasu, kortweg omakase vertaalt zich naar "Ik laat het aan jou over" waarin jou refereert aan de chef en sommelier. De Kaiseki cuisine combineert verschillende skills en kooktechnieken binnen één menu. Denk hierbij aan stoven, grillen, stomen en de toepassing van Japanse snijtechnieken.

Het menu van CHEFFD Atelier is een met zorg samengesteld met gerechten gebaseerd op vis, vlees en groenten. De Kaiseki cuisine combineert verschillende skills en kooktechnieken binnen één menu. Denk hierbij aan stoven, grillen, stomen en de toepassing van Japanse snijtechnieken.