SMAAK VAN NEDERLAND MENU
 
NOORDZEEKRAB
salade van noordzeekrab met ganzenlever, hibiscus, umeboshi
en ceviche van watermeloen en krab
 
❋❋ WILDE ZEEBAARS
gebakken, met cantharel, zwarte knoflook, aardappel en gerookte beurre blanc met kappertjes
 
DE NOORDERHOEVE
seizoensgroenten met rouille, verjus, kruidenmousseline en oloroso
 
❋ FOIE
gebakken eendenlever met granaatappel, honingpollen, kamille,
 vadouvan en nashipeer
 
TEXELS LAM, pré salé
gerijpt in bijenwas met kruidenhooi, aubergine, artisjok, amlou, 
crème van citroen en lamsjus
 
WILDE BRAAM
bramen met moerasspirea, yoghurt en verveine
 
 
4 gangen - zonder ❋ en ❋❋ €82,50
5 gangen - zonder ❋❋ €105,00
6 gangen €127,50

 

 

Geniet van gerechten...
... van Meesterkok Jonathan Zandbergen