SMAAK VAN NEDERLAND MENU

ZEEBAARS “WADDENGOUD”
ceviche met salade van bleekselderij en groene appel,
vinaigrette van karnemelk en lavas

 

❋❋ LANGOUSTINE
dungesneden en gevuld met ossenstaart, met tuinerwten en gadogado-specerijen
langoustine tempura, gelakt, met limoen

 

❋ SNOEKBAARS EN PALING
uit het markermeer met barbecue-miso, paling-dashi
en eendenlever chawanmushi

 

DE NOORDERHOEVE
selectie van biodynamische groenten van zorgboerderij de noorderhoeve in schoorl
met oloroso-sherry, saffraan en verjus

 

REEBOK VAN DE VELUWE
met kersen, gemarineerde rode biet, hibiscus, knolselderij en moerasspirea

 

WILDE BRAAM
verse bramen met ijs van yoghurt, pistache, vanille
en mojito van watermunt met bramen

 

 

Geniet van gerechten...
... van Meesterkok Jonathan Zandbergen