SMAAK VAN NEDERLAND MENU

HERINNERING AAN ZOUTELANDE
schelpdiertjes met miso, algen en yuzu
garnalen met dashi en pompoen, krab met citrus en gember

❋❋ KOOIEEND VAN TEXEL
terrine van eend met gepocheerde vijg, port, vanille en verse brioche

VRUCHTBAARHEID VAN DE HERFST
knolgroenten, handfruit, kastanjes en 1001nacht-specerijen

❋ FAZANT
gepocheerde galantine met truffel en pistache
met saus van paddenstoelen en oloroso sherry

POLDERHAAS
hazenrug op het karkas gebraden, umeboshi, nashipeer,
timut peper en okkernoten - lièvre à la royale

CLEMENTINE
mandarijn, long pepper, yoghurt en basilicum

 

6 gangen 112,50
5 gangen 92,50 zonder ❋❋
4 gangen 72,50 zonder ❋❋ en ❋

 

 

Geniet van gerechten...
... van Meesterkok Jonathan Zandbergen