Op 12 maart is Jonathan Zandbergen geslaagd voor zijn Meesterproef en mag hij de titel SVH Meesterkok dragen.
Ter ere van deze ultieme bekroning serveren wij vanaf nu het Meesterlijk menu in Restaurant Merlet:

MEESTERLIJK MENU

LANGOUSTINE
dungesneden langoustine met salade van noordzeekrab en citrus vinaigrette,
tartaar van langoustine met koriander, limoen en jus van langoustine

SINT-JAKOBSMOSSEL
gestoomde sint-jakobsmossel met dashi, truffel en eendenlever
en truffelcustard met gerookte paling, sint-jakobsmossel en miso

❋ KNOLSELDERIJ
in klei gebakken en geglaceerd met jus van knolselderij
met anna dutch royal caviar en yuzu

❋❋ FOIE
gebakken eendenlever met nashipeer, granaatappelmelasse,
honingpollen en vadouvan-specerijen

REE VAN DE VELUWE
gebraden reerugfilet, jus met kweepeer, umeboshi en timut peper
en ree à la royale

MATCHA
‘beni wild’ chocolade, hazelnoot en sesam,
groene matcha akashi en limoen

 

6 gangen 112,50 euro 
5-gangen (zonder gerecht ❋❋) 92,50 euro
4-gangen (zonder gerecht ❋ en ❋❋ )  72,50 euro

Vanaf 7 personen serveren wij een vast menu welke wij graag met u samenstellen.

Geniet van gerechten...
... van Meesterkok Jonathan Zandbergen