+31 (0) 72 509 36 44

MENU

Nieuws / Boekpresentatie Jonathan Zandbergen’s Vijf Seizoenen

UITNODIGING Op 28 november zal het debuutkookboek van Jonthan Zandbergen worden gepresenteerd in de Lounge van Restaurant Hotel Merlet. U heeft de mogelijkheid om bij dit bijzondere moment aanwezig te zijn. OVER HET BOEK In Vijf Seizoenen neemt Jonathan Zandbergen u mee langs de culinaire seizoenen. Het boek is ingedeeld in vijf seizoenen, met als toevoeging de voorzomer: een vijfde seizoen op het gebied van verse ingrediënten. Ieder seizoen bevat tien recepten waarin ingrediënten van eigen bodem centraal staan. Zo eet u niet alleen verantwoord, maar geniet u ook van de ingrediënten wanneer ze op hun best zijn. Op de inspiratiekalenders ziet u in één oogopslag wat in welke periode van het jaar beschikbaar is. Zo kunt u thuis eindeloos combineren en variëren.

PROGRAMMA
Graag nemen wij u mee in het verhaal van de vijf seizoenen. Op donderdag 28 november bent u vanaf 18:00 uur van harte welkom in de Lounge van Merlet. Hier geniet u van heerlijke culinaire hapjes en dranken van leveranciers en zal de eerste editie van het boek worden overhandigd door een speciale gast.

Vanaf 19:00 uur bent u van harte welkom in Grand Café Bourgogne waar u kunt genieten van een diner geïnspireerd op de gerechten uit het boek.

De prijs van het menu bedraagt 45,00 euro per persoon. Aanmelden kan via info@merlet.nl of via 072-5093644

 

RESERVERING EXEMPLAAR

Bent u op 28 november niet in de gelegenheid om te komen maar wilt u wel een exemplaar van Vijf Seizoenen van Jonathan Zandbergen? Bij de receptie is het boek verkrijgbaar. Op verzoek kunnen wij een gesigneerd exemplaar verzorgen.