Winterslaap arrangement

Wij kunnen u een heerlijk diner aan blijven bieden van sterrenchef en meesterkok Jonathan Zandbergen. Door onze unieke ligging aan de rand van de hoogste een breedste duinen van Nederland kunt u heerlijk fietsend of lopend de stranden van Schoorl en Bergen bezoeken.

Het arrangement is inclusief:

  • Een welkomstdrankje (bestaande uit een glas huiswijn, bier van de tap, frisdrank of mineraalwater) en bittergarnituur
  • Overnachting in één van de 28 comfortabele en luxueuze hotelkamers of suites
  • Uitgebreid ontbijt in Grand Café Bourgogne
  • Een 4-gangen Smaak van Nederland menu, geserveerd in Restaurant Merlet*
  • Inclusief gebruik van zwembad sauna, fitness, stoomcabine en zonnebank
  • Gebruik van hotelfietsen
 
Overnachting in een kamer naar keuze...
Uitgebreid ontbijtbuffet
4-gangen Smaak van Nederland menu

Ook is het heerlijk toeven in de bossen met de fiets op een mooie wandelroute. Door de kleinschaligheid van het hotel en de mogelijkheid van een groot ruim opgezet restaurant hebben wij alle ruimte om een ieder voldoende ruimte te geven voor een feestelijk diner. Daarnaast is er overdag de Lounge en Grand Café Bourgogne geopend uitsluitend voor hotelgasten en is het heerlijk toeven bij de open haarden.
 
Wij bieden u de mogelijkheid om tussen 17:00 uur en 18:00 uur aan tafel te gaan zodat u van een uitgebreid diner met bijpassende wijnen kunt genieten. Wij mogen tot 20.00 alcohol schenken en wij weten nu dat voor een ieder voldoende is voor tot en met het hoofdgerecht en voor de gasten die echt vroeg aan tafel gaan zelfs tot het dessert.
Maar u kunt ook nog even na 20.00 genieten van onze uitgebreide kaaswagen en eventuel afsluiten met een alcoholvrije cocktail bij het dessert. We maken er gewoon een groot feest voor de smaakpapillen van.