Ondanks de maatregelen verzorgen wij misschien wel de beste kerstvakantie ooit met een diner-tour door het hotel met een combinatie van takeaway, met live cooking en een kijkje in de keuken en sfeervolle in-room dining. Het is ons, ondanks alle beperkingen, toch gelukt om een fantastisch kerstprogramma voor u samen te stellen. Wij maken er een feestelijk verblijf van en verzorgen dit keer wellicht wel de beste Kerstvakantie ooit!

Geniet overdag van een prachtig versierde omgeving. Schoorl is geheel in wintersfeer. Maak een wandeling door het duindorp en wandel langs de metershoge kerstboom op het gezellige pleintje bij het Klimduin, maak een strandwandeling of een prachtige fietstocht door het duingebied. Wij hebben ook een wintertocht uitgestippeld met diverse takeaway punten tijdens uw wandel- of fietstocht.
 
Vanaf 15.00 uur is uw kamer gereed. Uiteraard bent u van harte welkom om al eerder te arriveren bij het hotel. In de Lounge kunt u plaatsnemen bij het haardvuur en genieten van heerlijke drankjes en hapjes. Ook zwembad sauna en fietsen staan tot uw beschikking. Het overdekte terras is omgetoverd tot winterwonderland met vuurkorven, kerstbomen en lichtjes. Rond etenstijd verwelkomen wij u hier graag waar de koks heerlijke amuses serveren en wij u een aperitief naar keuze zullen schenken.
 
Terug op uw kamer treft u een keurig gedekte tafel aan. Wij serveren u een voorgerecht en een tussengerecht middels in-room dining. Ook zorgen wij voor een stukje entertainment op de kamer om helemaal in de kerstsfeer te komen.
 
Vervolgens wordt u uitgenodigd om mee te gaan om de dinertour verder te vervolgen. Middels een takeaway concept bent u getuige van 2 live cooking sessies in de keuken. De koks bereiden live uw gerechten en de sommelier zal uitleg geven over de wijnen bij de gerechten. Na dit kookspektakel komt de kaas-express langs bij uw kamer en daarna een desserttrolley vol met taarten en lekkernijen als dessert.
 
Trek vooral ook iets feestelijks aan en kom genieten van een heerlijke Kerstvakantie bij Restaurant Hotel Merlet!