nl-NLen-GBde-DE

+31 (0) 72 509 36 44

MENU
terug

Werken bij / Vacature Front Office Medewerker

In vrijwel alle tophotels in Nederland werken mensen die hun eerste stappen bij Merlet hebben gemaakt. Merlet is een uitdagend bedrijf om voor te werken. Wij werken veel met jonge, enthousiaste mensen. De gasten die bij ons komen hebben een hoog verwachtingspatroon. Om aan het topniveau te voldoen, vragen wij maximale inzet van ons personeel. Indien je gedreven bent en een baan op hoog niveau ambieert waarbij je werkt met professionals die hun vak tot in de kleinste details verstaan, èn indien je tevens bereid bent om elke dag met maximale inzet naar het hoogst haalbare te streven, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

 

Wie ben jij?

Als receptionist zorg jij, in een klein team, dat onze gasten een fantastisch verblijf hebben in ons hotel. Vanaf het eerste contactmoment in het hotel zorg jij dat de gast zich welkom voelt. Je bent representatief, flexibel en boven alles service gericht. Geen werkdag is hier hetzelfde, je bent in staat om adhoc te kunnen reageren en ‘out off the box’ te denken. Naast het verwelkomen, in-uit checken en beantwoorden van de vragen van de gasten, zet jij net dat stapje extra om het verblijf van de gast onvergetelijk te maken?

Als receptionist heb je veel contact met andere afdelingen (zoals housekeeping, administratie, F&B, en Technische dienst) en ondersteun je de andere afdelingen om de gast tijdens het gehele verblijf tot dienst te zijn. Je beantwoord de telefoon, en de binnenkomende e-mail, je verwerkt reserveringen, aanvragen en betalingen en maakt rekeningen op. Tevens ondersteun je jouw collega's in het Restaurant en helpt met de ontvangst van alle gasten. Kortom, jij zorgt dat de achtergrondprocessen zo geregeld zijn, dat de gast optimaal kan genieten van zijn verblijf in ons hotel. Samen met jouw collega’s maak jij het verschil!

Wat verwachten wij van jou? 

* Goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift

* MBO toeristische/hotel opleiding

* Representatief

* Steekt graag de handen uit de mouwen

* Commercieel / Resultaatgericht

* Besluitvaardig en proactief

* Servicegericht

* Flexibel

* Kwaliteit met oog voor detail

* Inzetbaar op dag of avonddiensten, week en/of weekenddagen

* Enthousiast, energiek, vriendelijk, behulpzaam en gepassioneerd

Wat wij jou bieden?

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche!

Wat bieden wij jou?

Wij hebben een vacature op basis van een parttime contract (uren in overleg). Salaris conform Horeca CAO.

Soort dienstverband: Deeltijd