Geniet van een culinaire beleving

Coronaproof culinaire events bij Merlet

Bij Restaurant Hotel Merlet geniet u van exclusieve in-room dining in onze ruime, luxueuze en comfortabele hotelkamers met prachtig uitzicht over de duinen en Schoorlse weide. Hier serveren wij u met veel plezier een prachtig diner welke per gang tot uw kamer wordt bezorgt.
In de maanden april en mei kunt u ook genieten van een lunchcruise welke vaart van Alkmaar naar de Zaanse Schans en weer terug voor een heerlijke culinaire middag. Op 17 en 18 april vindt de 2e editie van de Culinaire Route plaats: het grootste sterrenrestaurant van Nederland waarbij 6 sterrenrestaurants u heerlijke gerechten bieden en u genieten van een prachtige route over de Omringdijk.

 

 

Lunchcruise

In april en mei kunt u iedere zaterdag en zondag in april genieten van een lunchcruise. De lunchcruise start in Alkmaar en vaart een prachtige route door het prachtige Noord-Holland naar de Zaanse Schans. Rond 16:00 uur meert de cruiseboot weer terug aan in Alkmaar.

U geniet van een waanzinnige lunch, bestaande uit 5 gangen, inclusief amuse, glas Champagne, bijpassende wijnen, water en een afsluitend kopje koffie of thee met friandises.

Aan boord zijn alle hotelkamers omgebouwd tot private diningruimte. De gerechten worden u middels deliveryservice tot de deur van uw hut geserveerd en u haalt deze zelf naar binnen.

Jonathan Zandbergen en zijn team verzorgen vanuit de kombuis van de cruiseboot een gastronomisch lunchmenu terwijl u geniet van een heerlijke cruise naar de Nederlandse hoofdstad. Geniet van prachtige vergezichten over het Noordzeekanaal, het IJ, de Amsterdamse havens en trekpleisters langs het IJ.

De prijs voor de lunchcruise, inclusief overnachting en gebruik van de hotelkamer tijdens de lunch, borrelplank en ontbijt bedraagt 325,00 euro per persoon.

Klik rechtsonder op RESERVEREN voor uw tickets.

 

UITVERKOCHT - Culinaire Route

Na een ontzettend succesvolle eerste editie van de Culinaire Route zal op zaterdag 17 en zondag 18 april de 2e editie van het grootste drive-thru sterrenrestaurant van Nederland worden georganiseerd.

Het belooft een fantastische middag te worden waarbij u geniet van een prachtige route over de Westfriese Omringdijk en 6 heerlijke gerechten van:

  • Restaurant Ciel Bleu** bij de drive-thru boerderij in Schellinkhout van Arjan Speelman en Onno Kokmeijer
  • Restaurant Het Kerkje in Andijk – in samenwerking met Stefan van Sprang van Aan de Poel**
  • Restaurant Meijer’s in Medemblik
  • Slot Hotel in Schagen – in samenwerking met Sander Spruijt van De Burgemeester* op zaterdag en Wilco Berends van De Nederlanden* op zondag
  • Restaurant Merlet in Schoorl – gerechten van Jonathan Zandbergen*
  • Piet-Jan van Den Kommer in Stompetoren in samenwerking met Ron Blaauw*

Wij serveren u tijdens de Culinaire Route een mix van culinaire cocktails en alcoholvrije wijnen en na afloop krijgt u een fles wijn mee om thuis na te genieten van een spectaculaire culinaire middag.

De startbewijzen voor de culinaire route zijn uitverkocht. Wij houden u op de hoogte over een mogelijke volgende editie.