Kerst bij Grand Café Bourgogne is een magische en culturele beleving. De haardvuren branden, overal zijn kerstbomen en kerstversiering en een zalige sfeer.
Mattijs Kaptein verzorgt met zijn team op 1e en 2e Kerstdag een culinair Kerstmenu in Grand Café Bourgogne.
Om 18:00 uur bent u van harte welkom en starten we met het volgende kerstmenu. De prijs van het menu bedraagt 85,00 euro exclusief drankjes.
Sommelier Roald Schöbel verzorgd een prachtig wijnarrangement of wij adviseren u voor een mooie wijn naar keuze.
Amuse
mousse van gerookte zalm
met rode ui, groene kruiden en creme van citroen.
Voorgerecht
Steak tartaar
met crème van eendenlever, truffel, brioche croutons en sambai vinaigrette.
Tussengerecht
Bisque d’homard
met gamba, venkel crouton, rouille en selderij.
Hoofdgerecht
Kalkoen, 3 bereidingen
met pistache crème, champignon en jus royale.
Nagerecht
Bananensplit
mousse van banaan, chocola en vanille met tamarinde en vanille-room ijs
Huisgemaakte friandises