nl-NLen-GBde-DE

+31 (0) 72 509 36 44

MENU
terug

Grand Café / Dinerkaart

Seizoensmenu Bourgogne - 3-gangen voor euro 29,95


VOORGERECHTEN

Lamspastrami met tomaat, zwarte olijf en focaccia

of

Gamba’s met bospeen, gember en tandoori vinaigrette

 

HOOFDGERECHTEN

Kalfssukade met aardappelmousseline, rode biet en jus met mosterd

of

Dorade met couscous, gegrilde groenten en saus van sardientjes


NAGERECHTEN

Structuren van mango met basilicum en sorbet van limoen

of

Kwarkmousse met sinaasappel, abrikoos en ijs van amandel

of

Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood
SUPPLEMENT KAAS 5.0

VOORGERECHTEN

 

Terrine van eendenlever met vijgencompôte en brioche    € 14,00
     
Gamba’s met bospeen, gember en tandoori vinaigrette   € 12,00
 
Bisque de homard met ravioli van zalm, rouille en aubergine kaviaar   € 14,00
 
Lamspastrami met tomaat, zwarte olijf en focaccia    € 10,00
     
Geitenkaas met rode biet, appel en pistache    € 9,00


HOOFDGERECHTEN
   

Entrecote met cevenne ui, courgette, aubergine en jus van gepofte knoflook

supplement eendenlever

 

 € 26,00

 € 4,50

     
Lam, drie bereidingen, met humus, geroosterde groenten en tomaat   € 22,00
     
Kalfssukade met aardappelmousseline, rode biet en jus met mosterd    € 22,00
     
Dorade met couscous, gegrilde groenten en saus van sardientjes    € 20,00
     
Portabella, gevuld met pasta riso en saus van eekhoorntjesbrood   € 16,00
*alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en roseval aardappel met huisgemaakte mayonaise
DESSERTS    
Structuren van mango met basilicum en sorbet van limoen    € 7,00
     
Brownie met pecannoten, vijgencompôte en vanille ijs   € 7,00
 
Kwarkmousse met sinaasappel, abrikoos en ijs van amandel    € 7,00
 
Selectie van kaas van Fromagerie Kef met notenbrood    € 10,00