nl-NLen-GBde-DE

+31 (0) 72 509 36 44

MENU
terug

Grand Café / Dinerkaart

SEIZOENSMENU BOURGOGNE - 3 GANGEN VOOR 29.95

VOORGERECHTEN
Wildzwijnham met bospeen, mango, rode biet en gerookte amandel
of
Zeebaarsfilet met noodles, oosterse groenten en dashibouillon

HOOFDGERECHTEN
Chuck steak met pommes pont neuf, knolselderij, champignon en jus met boleet
of
Kabeljauw met pompoen, spitskool, mosterd en sherry beurre blanc
SUPPLEMENT FRIET 3.5
SUPPLEMENT SALADE 3.5

NAGERECHTEN
Chocoladetaart met mango, banaan en ijs van passievrucht en mango
of
Stoofpeer met kruidkoek, taartje van kaneel en sorbetijs van stoofpeer

MEERPRIJS KAAS 5.0

VOORGERECHTEN

Terrine van eendenlever met vijgencompôte en brioche    14

Wildzwijnham met bospeen, mango, rode biet en gerookte amandel   12

Bisque de homard met ravioli van zalm, rouille en aubergine kaviaar    14

Zeebaarsfilet met noodles, oosterse groenten en dashibouillon    12

Couscous met bospeen, gember en citroen    9

 

HOOFDGERECHTEN

*de hoofdgerechten à la carte worden geserveerd met salade en friet

Entrecôte met cevenne ui, courgette, aubergine en jus met gepofte knoflook    26

supplement eendenlever    4.5

Chuck steak met pommes pont neuf, knolselderij, champignon en jus met boleet  24

Confit de canard met zuurkool, mousseline van aardappel en jus met truffel    22

Kabeljauw met pompoen, spitskool, mosterd en sherry beurre blanc   20

Rode mul met pasta nero, courgette, tomaat en saus van vadouvan specerijen    20

Koningsboleet, gebakken, met pasta riso, knolselderij en saus van boleet   16

 

NAGERECHTEN

Chocoladetaart met mango, banaan en ijs van passievrucht en mango  7

Stoofpeer met kruidkoek, taartje van kaneel en sorbetijs van stoofpeer    7

Gemberkoek met abrikoos, sinaasappel en ijs van kaneel    7

Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood    10