nl-NLen-GBde-DE

+31 (0) 72 509 36 44

MENU
terug

Grand Café / Dinerkaart

SEIZOENSMENU BOURGOGNE - 3 GANGEN VOOR 31.50

 

VOORGERECHTEN

Voorgerechten:

Lamspastrami

met couscous, tomaat, za'atar, kruiden en groene ketchup

of

Zeebaars

Tartaar van zeebaars met shii-take, radijs en wasabi-dressing

 

HOOFDGERECHTEN

Kalfssukade

Met aardappel mousseline, voorjaarsgroenten en madeira-jus

of

Zeewolf

Met pandanrijst, paksoi en saus van pompoen, gember en kokos

 

NAGERECHTEN

Rabarber

Met witte chocolademousse, dragon en yoghurt ijs

of

Bavarois van hazelnoot

Met koffie, kumquat en ijs van caramel en zeezout

of

Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood

MEERPRIJS KAAS 6.0

VOORGERECHTEN

Terrine van eendenlever met vijgencompôte en brioche 15

Bisque de homard met ravioli van zalm, rouille en aubergine kaviaar 15

Lamspastrami met couscous, tomaat, za'atar, kruiden en groene ketchup 13

Tartaar van zeebaars met shii-take, radijs en wasabi-dressing 13

Couscous met tomaat, courgette en ras el hanout 10

 

HOOFDGERECHTEN *alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en friet

Entrecôte met pommes pont neuf, knolselderij, champignon en jus met boleet 27

supplement eendenlever 4.5

Kalfssukade met aardappel mousseline, voorjaarsgroenten en madeira-jus 23

Runderlende met roseval aardappel, aubergine, prei en jus van rode wijn en peper 23

Dorade met aardappel-kruidenmousseline, witlof, ham en Parmezaanse kaas 22

Zeewolf met pandanrijst, paksoi en saus van pompoen, gember en kokos 22

Rode bietenrisotto met artisjok, groene asperge en saus van vadouvan 18

 

NAGERECHTEN

Bavarois met koffie, kumquat en ijs van karamel en zeezout 8

Citroen-mascarponetaart met blauwe bessen, matcha thee en ijs van mascarpone 8

Rabarber met witte chocolademousse, dragon en yoghurt ijs 8

Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood 12

HEEFT U EEN ALLERGIE? LAAT HET ONS WETEN!