+31 (0) 72 509 36 44

MENU
terug

Cadeaubon

Met de cadeaubon van Merlet schenkt u het perfecte cadeau voor iedere gewenste gelegenheid. Wij maken cadeaubonnen precies zoals u die wenst te schenken, dit kan zijn een volledig verzorgd verblijf inclusief diner, overnachting en ontbijt, een diner in Restaurant of Grand Café, een arrangement of een bepaald bedrag.

Gelet op de persoonlijke benadering die wij wensen te geven aan een cadeaubon is het niet mogelijk om een cadeaubon per e-mail aan u toe te sturen. Wij kunnen deze natuurlijk wel per post versturen.

Links
Vanaf pagina:
Ter waarde van: *
Bedrag / Anders, namelijk:
Creditcardnummer: *
Vervaldatum creditcard: *
Aantal personen:
Aangeboden aan: *
Persoonlijke boodschap: *
Aangeboden door: *

In het bovenstaande veld kunt u aangeven namens wie de cadeaubon wordt aangeboden, dit is hoe wij het zullen vermelden op de cadeaubon.

Verzending:
Rechts
Bedrijfsnaam:
Aanhef: *
Voorletters: *
Achternaam: *
Adres: *
Postcode: *
Plaats: *
Land:
E-mail adres: *
Telefoon nummer: *
Opmerkingen / Extra informatie:
Algemene voorwaarden: *
Velden met een "*" zijn verplicht
Algemene voorwaarden
De velden zijn correct en naar waarheid ingevuld. Indien één van de genoemde velden in artikel 1 niet of onjuist zijn ingevuld, behoudt Restaurant Hotel Merlet zich het recht voor de aanvraag niet in behandeling te nemen.
De aanvraag is definitief nadat u van ons een e-mail met bevestiging heeft ontvangen. Deze voorwaarden zullen naar de letter van de Nederlandse wet geïnterpreteerd worden. Mocht één of meer punten uit deze overeenkomst niet geldig zijn voor de wet, blijven de andere punten onveranderd geldig.  
 
Voor het opmaken van de cadeaubon bedragen de servicekosten 2,50 euro. Bij het verzenden per post van de cadeaubon zijn de service- en portokosten 4,95 euro.