Seizoensmenu Bourgogne

SEIZOENSMENU BOURGOGNE
3 GANGEN 33.50 / 4 GANGEN 41.00

 

VOORGERECHTEN

 

  • Vitello tonnato, tartaar en bitterbal van kalfsvlees met piccalilly

of

  • Makreel met komkommer, kerrie, mosselen en saus van kokos


TUSSENGERECHT

 

  • Gamba’s in kataifi met zoetzure bleekselderij en wasabimayonaise
    ­­­

 

HOOFDGERECHTEN

 

  • Chuck eye steak met aardappelgratin, rode biet en jus met balsamico

of

  • Heek met linguine, groene kruiden en saus van gerookte paling  

SUPPLEMENT VERSE FRIET        4.5

SUPPLEMENT SALADE              4.0

 

 

NAGERECHTEN

 

  • Kersen clafoutis met witte chocolade-kwarkmousse en ijs van yoghurt en kers

of

  • Crema catalana met chocolademousse en sinaasappelsorbet  

of

  • Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood
               MEERPRIJS KAAS                                  6.0
Meer ontdekken?