Seizoensmenu Bourgogne

Voorgerechten

  • Steak tartaar met parmaham, avocado en dressing van tomaat
  • Gamba’s met couscous, bospeen en vinaigrette van tandoori

 


Tussengerecht

  • Olijvenbrood gevuld met camembert, druivenmost en tapenade van basilicum


Hoofdgerechten

  • Maïskip, gevuld met duxelles, met knolselderij, pastinaak en gevogelte jus
  • Zalmfilet met linguine, cherry tomaat en saus van venkel en verjus


Supplement verse friet 4.5
Supplement salade 4.0


Nagerechten

  • Tonkaboon cremeaux met chocolademousse en bloedsinaasappelsorbet
  • Ananas, gegrild en compote, met gember, limoen en ijs van kokos en seréh
  • Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood
           

Supplement kaas 6.0

 

3 GANGEN 32.50 / 4 GANGEN 40.00

 

 

Meer ontdekken?