Lunchkaart

Bekijk hier de lunchkaart met heerlijke gerechten uit de keuken van Grand Café Bourgogne

BROODJES 

  • Belegen kaas van “De Noorderhoeve” met eiersalade, tuinkers en grove mosterd
  • Huisgerookte zalm met mierikswortelcrème, kappertjes en komkommer
  • Makreelsalade met kruidenmayonaise, komkommer en zilveruitjes
  • Carpaccio met Parmezaanse kaas, rucolapesto en pijnboompitjes
  • Wagyuburger (Schoorlse duinen) met briochebrood, bacon en green awesome saus

 

SALADES

  • Caesersalade met ei, tomaat, rode ui, parmezaanse kaas en ansjovisdressing
  • Supplement gegrilde kip en bacon
  • Geitenkaas uit de oven met croutons, Schoorlse weidehoning en pijnboompitjes
  • Carpaccio salade met parmezaanse kaas, rucola pesto en pijnboompitjes
  • Gerookte zalm salade met mierikswortelcrème, kappertjes en komkommer

 

SOEPEN 

  • Pompoen-garam masala soep                                            
  • Tomaat paprikasoep met zwarte knoflook en gerookte amandel

 

HUISGEMAAKTE KROKETTEN 

  • Schoorlse wagyu runderkroket met mosterdmayonaise

     

Ook is er een prachtig seizoensmenu te bestellen als lunchmenu tussen 12:00 en 15:00 uur.

Seizoensmenu Bourgogne

 

VOORGERECHTEN

 

Steak tartaar met champignon, krokante ui en een vinaigrette van soja en sesam.

Of
Bisque d’homard met gamba, venkel crouton en rouille.

Of

Kroketjes van Parmezaanse kaas met tomaat, mais en jalapeno mayonaise 

 

HOOFDGERECHTEN

 

Confit d’canard met aardappelmousseline, zuurkool, spruitjes, spekjes en jus met truffel.

Of

Heilbot met gekonfijte roseval, spitskool, bretonse wortel en steranijs beurre blanc.

Of

Eryngii paddenstoel met pasta riso, hazelnoot, ponzu en een saus van eekhoorntjesbrood.

*PATAT FRIET 4.50 / SALADE 4.50*

 

NAGERECHTEN

 

Kwarkmousse met sinaasappel, abrikoos en amandel roomijs.

Of

Gepocheerde peer met crème van tonkaboon, citroen en perensorbet.

Of

Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood.

*MEERPRIJS KAAS 6.50*

 

HEEFT U EEN ALLERGIE? LAAT HET ONS WETEN!