Lunchkaart

Bekijk hier de lunchkaart met heerlijke gerechten uit de keuken van Grand Café Bourgogne

BROODJES * tussen 12:00u. en 15:00u.        KEUZE UIT PAGNOTELLA BROOD WIT OF BRUIN

Belegen kaas van “De Noorderhoeve” met eiersalade, tuinkers en Zaanse mosterd      

Huis gerookte zalm met mierikswortelcrème, kappertjes en komkommer                                    

Makreelsalade met kruidenmayonaise, komkommer en zilveruitjes                                

Carpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucolapesto                               

Wagyu burger met briochebrood, bacon, green awesome saus en friet                       

 

SALADES * tussen 12:00u. en 15:00u.

Caesarsalade met ei, tomaat, rode ui, Parmezaanse kaas en ansjovisdressing         
Supplement gegrilde kip en bacon                                                                          

Geitenkaas uit de oven met Schoorlse weide honing en pompoenpitten                                     

Carpaccio salade met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucola-pesto                  

Gerookte zalmsalade met mierikswortelcrème, kappertjes en komkommer                               

 

SOEPEN * tussen 12:00u. en 17:00u.

Courgette soep                                                                                                                  

Tomaat paprikasoep met zwarte knoflook en gerookte amandel                                               

 

HUISGEMAAKTE KROKETTEN * tussen 12:00u. en 17:00u.     

Kroket van Schoorls wagyu rund met mosterdmayonaise     

 

KEUZEMENU 12:00-15:00 EN 17:00-21:00

3 GANGEN 4250 / 2 GANGEN 3450

VOORGERECHTEN

  • Gerookte maiskip met asperge, rucola en dressing met groene kruiden.
  • Hollandse nieuwe haring op krokant gebakken tramezzini met geitenkaas en yoghurt-dille dressing.
  • Geitenkaas-walnoot bonbons met zoetzure komkommer, groene appel en arganolie. 

HOOFDGERECHTEN

  • Kalfsstaartstuk van de barbecue met krieltjes, bospeen, doperwten en madeira jus.
  • Heekfilet met spinazierisotto, courgette, tomaat en beurre blanc met saffraan.
  • Witte asperges met krieltjes, gekookt ei, peterselie en hollandaise.

Optioneel: met achterham of zalm.

*FRITES 4.50 / SALADE 4.50*

NAGERECHTEN

  • Frambozen met pure, melk en witte chocolade, hazelnoot praline en frambozensorbet.
  • Clafoutis met kersen, kwarkmousse en yoghurtijs met amarena kers.
  • Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood.

*MEERPRIJS KAAS 6.50*

HEEFT U EEN ALLERGIE? LAAT HET ONS GRAAG WETEN!