VOORGERECHTEN
Gevogelte paté met crème van rode biet, appelcompôte en huisgemaakte brioche - 15
Bisque d’homard met gamba, venkel crouton en rouille - 15
Wildzwijn ham met couscous, bospeen, rode biet en gerookte amandel - 15
Zeebaarsfilet met noodles, bospaddenstoelen en een dashi van eekhoorntjesbrood - 15
Bloemkool-truffel taartje met knolselderij, brioche croutons en zilver ui - 15
HOOFDGERECHTEN
Entrecôte met aardappelgratin, ui, aubergine, champignon en jus met sjalot - 29
Confit d’canard met aardappelmousseline, zuurkool, spruitjes, spekjes en jus met truffel - 26
Dorade met aardappelmousseline, zuurkool, champignons en saus met saffraan - 26
Varkenswang met aardappelmousseline, witlof en jus van port - 26
Kabeljauw met risotto, knolselderij en saus van kreeft met garam masala - 26
Soufflé van aardpeer met witlof, aardpeer, zwarte knoflook en saus van eekhoorntjesbrood - 26
*Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en friet*
NAGERECHTEN
Structuren van chocolade met hazelnoot en sorbet van duindoornbes - 11
Notentaart met mandarijn, balsamico en vanille roomijs - 11
Stoofpeer met kaneelbavarois, kruidkoek en sorbet van stoofpeer - 11
Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood - 14