A LA CARTE GERECHTEN

VOORGERECHTEN

  • Pancetta met burrata, tomaat, meloen, pesto, pijnboompit en zuurdesem
  • Huisgerookte zalm met mousse van zalm en groene kruiden, Amsterdams zuur en piccalilly
  • Steak tartaar met serranoham, truffelmayonaise, krokante Parmezaan en soja vinaigrette
  • Gerookte heilbot  met rettich, groene appel, komkommer en mayonaise van citrus en vanille
  • Gyoza met wakame, piment d’espelette en bouillon van shiitake

HOOFDGERECHTEN 

  • Entrecôte met roseval, champignon, aardpeer en pepersaus
  • Rumpsteak van de BBQ, met zoete aardappel, bospeen, rode ui en jus met sambaï azijn
  • Varkenswang met aardappelmousseline, zuurkool, haricot vert, spek en portjus
  • Zeebaars met limoenrisotto, courgette en saus van kreeft
  • Zeewolf filet met aardappelmousseline, spitskool, bloemkool, kerrie en saus van ponzu
  • Pasteitje, gevuld met pompoen-knolselderij ragout, met romanesco en sinaasappel-curry saus 

*Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en frites*

NAGERECHTEN

  • Tarte tartin met amandel, vanille slagroom en steranijs roomijs
  • Gepocheerde peer met pecannotentaart, sesam en karamel-zeezout roomijs
  • Crema Catalana met ijs van pure chocolade
  • Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood

HEEFT U EEN ALLERGIE? LAAT HET ONS GRAAG WETEN!

 

 

Meer ontdekken?