A LA CARTE GERECHTEN 17:00-21:30

 

VOORGERECHTEN

  • Gerookte runder carpaccio met couscous, tomaat, mozzarella en amandel.              
  • Gamba’s In kataifi met zoetzure bleekselderij, wasabi mayonaise en vinaigrette van krab en kerrie.                                                                                           
  • Gerookte mais kip met asperges, rucola en groene kruiden.       
  • Hollandse nieuwe haring op tramezzini met geitenkaas en yoghurt-dille dressing
  • Geitenkaas-Walnoot bonbons met zoet-zure komkommer, groene appel en arganolie.                                                                                   

 

HOOFDGERECHTEN

  • Entrecôte met gepofte roseval, groene asperges, artisjok en chimichurri.                                 
  • Livar-procureur met aardappelmousseline, voorjaarsgroenten en jus met tomaat.  
  • Zeebaars met linguine, groene asperges, concassé en beurre blanc.                           
  • Kalfsstaartstuk van de Barbecue  met krieltjes, bospeen, doperwten en madeira jus.                                                                                                                            
  • Heekfilet met spinazierisotto, courgette, tomaat en beurre blanc met saffraan.                      
  • Witte asperges met krieltjes, gekookt ei, peterselie en hollandaise.

Optioneel: met achterham of zalm.                                                                                     

*Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en frites*

NAGERECHTEN

  • Lemon pie met merengue, matcha thee en slagroomijs.                                
  • Frambozen met pure, melk en witte chocolade, hazelnoot praliné en frambozensorbet .                                                                                           
  • Clafoutis met kersen, kwarkmousse en yoghurtijs met amarena kers.         
  • Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood.                          


HEEFT U EEN ALLERGIE? LAAT HET ONS WETEN!

 

Meer ontdekken?