VOORGERECHTEN

Gevogelte paté met crème van rode biet, appelcompôte en huisgemaakte brioche - 15

Bisque d’homard met gamba, venkel crouton en rouille - 15

Wildzwijn ham met couscous, bospeen, rode biet en gerookte amandel - 15

Zeebaarsfilet met noodles, bospaddenstoelen en een dashi van eekhoorntjesbrood - 15

Bloemkool-truffel taartje met knolselderij, brioche croutons en zilver ui - 15

                       

 

HOOFDGERECHTEN

Entrecôte met aardappelgratin, ui, aubergine, champignon en jus met sjalot - 29

Confit d’canard met aardappelmousseline, zuurkool, spruitjes, spekjes en jus met truffel - 26

Dorade  met aardappelmousseline, zuurkool, champignons en saus met saffraan - 26

Varkenswang met aardappelmousseline, witlof en jus van port - 26

Kabeljauw met risotto, knolselderij en saus van kreeft met garam masala - 26

Soufflé van aardpeer met witlof, aardpeer, zwarte knoflook en saus van eekhoorntjesbrood - 26

 

*Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en friet*

NAGERECHTEN

Structuren van chocolade met hazelnoot en sorbet van duindoornbes - 11

Notentaart met mandarijn, balsamico en vanille roomijs - 11

Stoofpeer met kaneelbavarois, kruidkoek en sorbet van stoofpeer - 11

Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood - 14

                                           

Meer ontdekken?