A LA CARTE GERECHTEN
VOORGERECHTEN
- Pancetta met burrata, tomaat, meloen, pesto, pijnboompit en zuurdesem
- Huisgerookte zalm met mousse van zalm en groene kruiden, Amsterdams zuur en piccalilly
- Steak tartaar met serranoham, truffelmayonaise, krokante Parmezaan en soja vinaigrette
- Gerookte heilbot met rettich, groene appel, komkommer en mayonaise van citrus en vanille
- Gyoza met wakame, piment d’espelette en bouillon van shiitake
HOOFDGERECHTEN
- Entrecôte met roseval, champignon, aardpeer en pepersaus
- Rumpsteak van de BBQ, met zoete aardappel, bospeen, rode ui en jus met sambaï azijn
- Varkenswang met aardappelmousseline, zuurkool, haricot vert, spek en portjus
- Zeebaars met limoenrisotto, courgette en saus van kreeft
- Zeewolf filet met aardappelmousseline, spitskool, bloemkool, kerrie en saus van ponzu
- Pasteitje, gevuld met pompoen-knolselderij ragout, met romanesco en sinaasappel-curry saus
*Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en frites*
NAGERECHTEN
- Tarte tartin met amandel, vanille slagroom en steranijs roomijs
- Gepocheerde peer met pecannotentaart, sesam en karamel-zeezout roomijs
- Crema Catalana met ijs van pure chocolade
- Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood
HEEFT U EEN ALLERGIE? LAAT HET ONS GRAAG WETEN!