A LA CARTE GERECHTEN 17:00-21:30
VOORGERECHTEN
- Gerookte runder carpaccio met couscous, tomaat, mozzarella en amandel.
- Gamba’s In kataifi met zoetzure bleekselderij, wasabi mayonaise en vinaigrette van krab en kerrie.
- Gerookte mais kip met asperges, rucola en groene kruiden.
- Hollandse nieuwe haring op tramezzini met geitenkaas en yoghurt-dille dressing
- Geitenkaas-Walnoot bonbons met zoet-zure komkommer, groene appel en arganolie.
HOOFDGERECHTEN
- Entrecôte met gepofte roseval, groene asperges, artisjok en chimichurri.
- Livar-procureur met aardappelmousseline, voorjaarsgroenten en jus met tomaat.
- Zeebaars met linguine, groene asperges, concassé en beurre blanc.
- Kalfsstaartstuk van de Barbecue met krieltjes, bospeen, doperwten en madeira jus.
- Heekfilet met spinazierisotto, courgette, tomaat en beurre blanc met saffraan.
- Witte asperges met krieltjes, gekookt ei, peterselie en hollandaise.
Optioneel: met achterham of zalm.
*Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en frites*
NAGERECHTEN
- Lemon pie met merengue, matcha thee en slagroomijs.
- Frambozen met pure, melk en witte chocolade, hazelnoot praliné en frambozensorbet .
- Clafoutis met kersen, kwarkmousse en yoghurtijs met amarena kers.
- Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood.
HEEFT U EEN ALLERGIE? LAAT HET ONS WETEN!