Onze à la cartekaart: 

VOORGERECHTEN

Terrine van eendenlever met rode biet, appel en brioche                                                  17

Tartaar van zeebaars met cremé fraiche, radijs, wasabidressing                                        15

Tartaar van kalf met gerookte eidooier crème, worchestershire en augurk dressing            14

Gerookte heilbot met rettichsalade, komkommer en lavendelmayonaise                            14

Verschillende bereidingen van bospeen met quinoa, citroen en tandoori                           13

  

 

HOOFDGERECHTEN *alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en friet

Entrecôte met aardappelgratin, zwarte knoflook en jus met ui en balsamico                    29


Confit de canard met aardappelmousseline, rode biet, groene groenten en jus royale      26             

Zachtgegaard lamsnek met aardappelmousseline, groene ketchup en steranijs jus          26

Doradefilet met linguine, groene asperge, con cassé en beurre blanc                              26

Zeewolf met jasmijnrijst, kerrie, paksoi en schuim van krab en kokos                             26

Witte asperges, met krielaardappel, groene groenten, ei en Hollandaise saus                   25

 

NAGERECHTEN

Verschillende structuren van chocolade met zwarte bes, limoen en sorbet van cassis          11

Tiramisu van citroen en advocaat met matcha thee en slagroom ijs                                 11

Ananas, gegrild en compote met gember, crème van limoen en ijs van kokos                   11

Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood                                                         14

 

Seizoensmenu Bourgogne

3 gangen: €39,50 / 2 gangen: €33,50 

VOORGERECHTEN

  • Tartaar van kalf met gerookte eidooier crème, worchestershire en augurk dressing  
  • Gerookte heilbot met rettichsalade, komkommer en lavendelmayonaise
  • Verschillende bereidingen van bospeen met quinoa, citroen en tandoori

 

HOOFDGERECHTEN

  • Zachtgegaard lamsnek met aardappelmousseline, groene ketchup en steranijs jus
  • Zeewolf met jasmijnrijst, kerrie, paksoi en schuim van krab en kokos
  • Gepofte koolrabi met aardappelmousseline, romanesco, verjus en saus van venkel

 

*SUPPLEMENT FRIET 4.5 / SUPPLEMENT SALADE 4.5

NAGERECHTEN

  • Tiramisu van citroen en advocaat, met matcha thee en slagroom ijs
  • Ananas, gegrild en compote met gember, crème van limoen en ijs van kokos
  • Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood 

*MEERPRIJS KAAS 6.0 

HEEFT U EEN ALLERGIE? LAAT HET ONS GRAAG WETEN! 

 

Meer ontdekken?