SMAAK VAN MERLET MENU
HOLLANDSE MAKREEL
GEGAARD IN PASSIEVRUCHT MET GARUMSAUS VAN MAKREEL
NORI ZEEWIER EN THAISE BASILICUM
VOLENDAMMER PALING
MET WITTE ASPERGE EN SAUS MET VERVEINE
VERRIJKT MET MADAGASCAR VANILLE
KREEFT VIJF GANGEN
ZACHT GEGAARD MET GEMBER, PASTINAAK,
TIMUT PEPER EN GRAPEFRUIT
ZEEBAARS ZES GANGEN
GEBAKKEN OP DE HUID MET MORILLE PADDESTOELEN,
DASLOOK EN GEFERMENTEERDE GROENE KAMPOT PEPER
EEND BEJING STYLE
KROKANTE BORST VAN EEND MET KOMBU ZEEWIER,
HOISIN SAUS EN PERLE IMPERIAL KAVIAAR
YANGSHUO CHINA
OSMANTHUS, KUMQUAT
EN GROENE OOLONG THEE
___
VEGETARISCH MENU
BLOEMKOOL
DIVERSE BEREIDINGEN MET RABARBER
VERSE WASABI EN JAPANSE SHISO BLADEREN
PETERSELIE WORTEL VIJF GANGEN
GEGELEERDE MOUSSE VAN PETERSELIEWORTEL,
PETERSELIE EN SUDACHI
AUBERGINE
MILLEFEUILLE, GECONFIJTE CITROEN,
TOMAAT, BASILICUM EN SOYA
AARDPEER ZES GANGEN
ZEEWIER, FURIKAKE EN
ZWARTE WINTER TRUFFEL
NOORD-HOLLANDSE KOOLSOORTEN
KOOLRABI, SPRUITJES, ZUURKOOL,
EN ZAANSE MOSTERD
YANGSHUO CHINA
OSMANTHUS, KUMQUAT
EN GROENE OOLONG THEE
ZES GANGEN 169
VIJF GANGEN 145
VIER GANGEN 119
DE MENU’S ZIJN MET VEEL ZORG SAMENGESTELD
GELIEVE TE BESTELLEN PER GEZELSCHAP
HEEFT U EEN VOEDSELALLERGIE?
LAAT HET ONS WETEN ALSTUBLIEFT
RESERVEER UW TAFEL