VOORGERECHTEN

 

Terrine van eendenlever met rode biet, appel en brioche                                        15

Bisque d’Homard met dimsum van rivierkreeft, aubergine en rouille                         15

Gerookte eendenborst met couscous, rode biet, abrikoos, pistache en kruidkoek      13

Gebakken makreelfilet met quinoa, paprika, yoghurt en munt                                 13

Buffelmozzarella met groene asperge, avocado crème en mango chutney                11

Kroketjes van Parmezaanse kaas met tomaat, maïs en jalapeño mayonaise              11

 

 

HOOFDGERECHTEN *alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en friet

 

Entrecôte met pomme fondant, rode biet en jus met balsamico                                27
supplement eendenlever                                                                                      5.5

 

Eendenborstfilet met gepofte roseval aardappel, tomaat en gevogelte jus                25      

Kalfswang met aardappelmousseline, bloemkool en jus met sambai azijn                25

Filet van dorade, parelcouscous, tomaat, courgette en antiboise                              25

Filet van rode mul, met pasta nero, cherrytomaat en vadouvan saus                        25

Geroosterde bloemkool met risotto, koffie, ponzu en saus van eekhoorntjesbrood    22

 

 

NAGERECHTEN

 

Crème brûlée van Haagse hopjes, met chocolademousse en ijs van duindoornbes      9

Gepocheerde peer met tonkaboon, gemberkoek en perensorbet                                9

Brownie met vijgencompote, pecannoot en vanille-roomijs met citrus                         9

Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood                                                   12

Lunchen bij Grand Café Bourgogne

Geniet in Grand Café Bourgogne van een heerlijke lunch in het sfeervolle Grand Café of bij mooi weer op het zonnige terras. Naast de broodjes, soepen en gerechten op de kaart kunt u met groepen ook kiezen voor het luncharrangement met diverse luxe belegde broodjes en soep van het seizoen.

BROODJES * tussen 12:00 en 15:00

KEUZE UIT WALDKORN, MAÏS OF CIABATTA
Belegen kaas van De Noorderhoeve met eiersalade, tuinkers en grove mosterd - 7,00
Huisgerookte zalm met crème van mierikswortel en komkommer - 8,00
Makreelsalade met kruidenmayonaise, mesclun sla, komkommer en zoet-zure uitjes - 7,00
Carpaccio met Parmezaans kaas, pijnboompit en rucolapesto - 8,00
Ambachtelijke kroketten met mosterdmayonaise - 8,00
Wagyuburger (Schoorlse duinen) met briochebrood, bacon, tomaat, BBQ saus - 12,50

SALADES * tussen 12:00 en 15:00
Caesersalade met ei, tomaat, rode ui, Parmezaanse kaas en ansjovisdressing - 12,50
SUPPLEMENT GEGRILDE KIP EN BACON - 5,00
Geitenkaas uit de oven met croutons, Schoorlse weidehoning en pijnboompit - 12,50

SOEP* tussen 12:00 en 15:00
Vraag aan uw gastheer of gastvrouw naar de soep - 7,50

 

Meer ontdekken?