Vanuit een fantastische nieuwe keuken bereidt Mattijs Kaptein en zijn team heerlijke regionale gerechten voor thuis. De gerechten zijn geheel voorbereid. De soepen en hoofdgerechten hoeven voor de beste kwaliteit thuis alleen nog even worden opgewarmd. Ook voor een takeway lunch met de heerlijkste broodjes, salades en soepen bent u bij Merlet at Home welkom.
In het weekend bent u van harte welkom in de (not at the) Beachbar om na een wandeling, fietstocht of strandbezoek te genieten van een heerlijke smoothie, verse jus, smoothie, kroketten en bitterballen en lunch to go.
Heel graag verzorgen wij uw uw diner vanuit een gloednieuwe keuken met een waanzinnig nieuw menu, ook voor de lunch.
U kunt vanaf nu via de knop rechtsonder bestellen uit het volgende menu:
SOEP EN BROOD
Pagnotta brood met gezouten roomboter 4,00
Zuurdesembrood met jersey boter - 6,00
Knolselderij-truffel soep - 6,00
Pompoensoep met garam masala 6,00
VOORGERECHTEN
Steak tartaar - 9,50
Met miso mayonaise, krokante uitjes, sesam en soya vinaigrette.
Huisgerookte zalm - 9,50
Met Amsterdams zuur en mousse van gerookte zalm en groene kruiden.
Couscous salade - 9,50
Met bospeen, rode biet, gember en citroen.
HOOFDGERECHTEN
Kalfssukade - 16,50
Met aardappelmousseline, bospeen, snijboon en jus van grove mosterd.
Rode mul filet - 16,50
Met couscous, venkel, artisjok en tomatenroomsaus.
Quiche - 16,50
Met ricotta, emmentaler en rauwkost met chimmi churry.
Maaltijd salade Caesar - 11,-
Romaine sla, parmezaan, pijnboompitten, croutons, ei en ansjovisdressing
Supplement kip en bacon - 4,50
EXTRA BIJ UW DINER
Roseval aardappeltjes - 4,50
met huisgemaakte mayonaise
Side salad - 4,00
NAGERECHTEN
Warm chocolade taartje - 6,50
Met bloedsinaasappel en pistache roomijs
Bosvruchtenbavarois - 6,50
Met amandel crème, roomijs van bitterkoekjes
Kaasplankje - 12,00
Schepijs per 375ml - 6,50
KINDERMENU
Spiesje mozzarella tomaat - 5,50
Ham met meloen- 6,00
Lasagne - 7,50
Pannenkoeken:
Naturel - 5,50
Appel - 6,50
Spek - 7,50
Kinderbeker met ijs - 4,50
Do it yourself chef’s box - 35,00 euro per persoon
Voor de creatieveling in de keuken!
Mattijs Kaptein een box samengesteld met fantastische ingrediënten van topkwaliteit. Houd rekening met ca. 1,5 uur voorbereidingstijd. In de box vindt u alle ingrediënten voor een indrukwekkend 3-gangenmenu. U vindt een uitgebreide omschrijving van chefkok Mattijs Kaptein. Volg de stappen voor een restaurantwaardig 3-gangenmenu. Het menu bestaat uit de volgende gerechten:
Het totale diner inclusief voorbereidingen nemen ca. 2,5 uur in beslag.
LUNCHKAART
Er is ook een lunchkaart beschikbaar met knapperige ciabatta’s, Waldkorn of maïsbrood met carpaccio, gerookte zalm, eigengemaakte makreelsalade of kaas van biodynamische boerderij De Noorderhoeve. Ook staan er verse soepen op de kaart en onweerstaanbare salades met carpaccio, gerookte zalm en een caesarsalade met de beste dressing en eventueel crispy bacon en malse kip.
Op vrijdag, zaterdag en zondag is de (not at the) Beach Bar geopend tussen 12:00 en 17:00 uur met het volgende assortiment:
Kroketten en Bitterballen van Grootmeester
Friet
Puntzak 'Verse' friet met huisgemaakte mayo € 4,00