SMAAK VAN NEDERLAND MENU

 

WAGYU, SCHOORLSE DUINEN

Steak tartaar met ganzenlever in lapsang souchong thee en verse wasabi

nigiri met gebrande wagyu, zee-egel en kaviaar

 

 

KREEFT**

Kreeft met lavas, venkel en tomaat

 

 

SINT-JACOBSMOSSEL

Gebakken sint-jacobsmossels met aardpeer, hazelnoot,

zeewier en truffelsaus

 

 

FOIE*

Gebakken eendenlever met jus van zwarte banaan,

krokante mais en gerookte tonijn

 

 

HERT, DE VELUWE

 “Pepersteak”,  knolselderij, rode biet en eigen jus

 

 

ESMERALDAS MILK

Melkchocolade, passievrucht, basilicum en long pepper

 

 

 

6 gangen                             169           

5 gangen                             145 zonder gerecht **

4 gangen                             119 zonder gerecht * en **

kaas toevoegen                  25

 

Wij zullen het menu aanpassen op uw allergieën en/of dieetwensen. Laat het ons graag weten.

 

Vanaf een gezelschap van 10 personen serveren wij een aangepast menu.

Graag sturen wij u voorafgaand een menuvoorstel toe. 
 

Geniet van gerechten...
... van Meesterkok Jonathan Zandbergen en zijn team
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht

Uw naam
Uw email
Waar gaat uw vraag over?
Uw vraag of opmerking
Velden met een "*" zijn verplicht