SMAAK VAN NEDERLAND MENU
WAGYU, SCHOORLSE DUINEN
Steak tartaar met ganzenlever in lapsang souchong thee en verse wasabi
nigiri met gebrande wagyu, zee-egel en kaviaar
KREEFT**
Kreeft met lavas, venkel en tomaat
SINT-JACOBSMOSSEL
Gebakken sint-jacobsmossels met aardpeer, hazelnoot,
zeewier en truffelsaus
FOIE*
Gebakken eendenlever met jus van zwarte banaan,
krokante mais en gerookte tonijn
HERT, DE VELUWE
“Pepersteak”, knolselderij, rode biet en eigen jus
ESMERALDAS MILK
Melkchocolade, passievrucht, basilicum en long pepper
6 gangen 169
5 gangen 145 zonder gerecht **
4 gangen 119 zonder gerecht * en **
kaas toevoegen 25
Wij zullen het menu aanpassen op uw allergieën en/of dieetwensen. Laat het ons graag weten.
Vanaf een gezelschap van 10 personen serveren wij een aangepast menu.
Graag sturen wij u voorafgaand een menuvoorstel toe.