A LA CARTE GERECHTEN
VOORGERECHTEN
- Salade buratta met meloen, tomaat, zwarte olijf, pijnboompit, basilicum mayonaise - 16
- Kalfstartaar met groene paprika,kappertjes mayonaise, paksoi en courgette - 16
- Zalm, geroosterd, gerookt en tartaar met komkommer, appel en citroen mayonaise - 16
- Geitenkaasbonbons met komkommer, appel, walnoot en een vinaigrette van verjus - 16
HOOFDGERECHTEN
- Entrecôte met gepofte roseval, courgette, aubergine, tomaat en uienjus - 29
- Kalfsstaartstuk met krieltjes, doperwt, bospeen, zwarte knoflook en maderajus - 27
- Tamme eendenbout met rode bietenrisotto, voorjaarsgroenten en gevogeltejus - 27
- Schelvis met linguine, voorjaarsgroenten, concassé en beurre blanc - 27
- Heilbot met krieltjes, voorjaarsgroenten, cherry tomaat en beurre blanc met tomaat - 27
- Witte asperges met krieltjes, zeekraal, doperwt, peterselie, ei en hollandaisesaus - 27
- Doperwtenrisotto met voorjaarsgroenten, cherry tomaat en fetakaas - 27
*Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en salade*
NAGERECHTEN
- Aardbei met schuim van mojito en yoghurtijs - 11
- Rabarber met vanille bavarois en amandelroomijs - 11
- Chocolade-limoen cake met mousse van After Eight en limoensorbet - 11
- Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood - 15
HEEFT U EEN ALLERGIE? LAAT HET ONS GRAAG WETEN!