Met veel plezier nodigen wij u uit bij Merlet muzikaal te genieten. Op 12 en 19 april kunt u in de Lounge luisteren naar live muziek. Toegang is gratis. Geniet van fijne easy-listening muziek; een beetje Jazz en fijne luisterliedjes, terwijl u met elkaar bijpraat onder het genot van een drankje.

Reserveren is niet nodig, u loopt vanaf 16:00 uur binnen in de Lounge en geniet van een gezellige middag. Blijft u daarna een hapje eten in Grand Café Bourgogne?

Zet de komende data alvast in uw agenda:

12 APRIL: JOS VAN BEEST
Pianist Jos van Beest (1956) wordt niet alleen op handen gedragen door zijn publiek in Nederland, maar geniet ook grote Internationale faam en waardering. Als pianist is hij regelmatig op uitnodiging te zien en te horen in clubs en op festivals in West Europa. Van Beest swingt soepel en geeft geheel eigen interpretaties aan zijn brede repertoire. Jos van Beest zet zijn stukken vaak op in geïmproviseerde intro's, waarbij de thema's verrassend worden ingeluid. Houd het magazine in de gaten voor de line-up per datum.
 

19 APRIL: BALLWORK SEVEN
Merlet organiseert op zondag 19 april weer een gezellige jazz-middag in de Lounge. Ditmaal wordt de muziek verzorgd door de Oude Stijl Jazzband “Ballwork Seven”.

Genoemde band is oorspronkelijk opgericht in 1960 als studentenband van een Utrechtse studentenvereniging. Na het afstuderen van de leden viel de band uit elkaar en verdween het onderlinge contact. In het kader van het 100-jarig bestaan van de studentenvereniging ontstond het idee de band voor één keer weer bij elkaar te halen. Het optreden op het eeuwfeest van ruim 1700 mensen was een groot succes.

 

De belangrijkste reden hiervoor was waarschijnlijk het enthousiasme waarmee de bandleden speelden; na ruim 50 jaar pakten ze moeiteloos de draad weer op. Dat de verschillende bandleden in de tussenliggende jaren een rijke ervaring in jazz- en andere muziek hadden opgedaan zal beslist hebben meegespeeld. Na dit succes werd dan ook besloten het niet bij dit ene optreden te laten; inmiddels wordt weer regelmatig gerepeteerd en opgetreden. Na het grote succes van afgelopen najaar komt de band weer terug in april!

Meer evenementen?