Cabriotour 2022

Culinaire tour langs de boer -ook met een ander model auto mag u meerijden-

Geniet van het beste van de Noord-Hollandse bodem. We zijn ontzettend trots op onze provincie en de producten die de grond en het water biedt. Tijdens de cabriotour (overigens ook met ander model auto te rijden) geniet u van een prachtige route en komt u op de mooiste plekken bij de Noord-Hollandse boerderijen. Ervaar waar de producten vandaan komen en proef de gerechten, rechtstreeks van de boer!

Wij verzorgen een heerlijke dag met het beste van Noord-Holland!

Na 2 succesvolle edities in coronatijd zal op zondag 3 juli de derde editie van de culinaire route plaatsvinden! Dit keer met net even een andere route en andere invulling. Deze unieke route voert langs de mooiste boerderijen in Noord-Holland. Bij iedere boerderij ontvangt u een gerecht met het beste van de boerderij met daarbij een alcoholvrije cocktail of -wijn. De gerechten zijn klaargemaakt door topkoks uit de regio van de volgende deelnemende restaurants:

  • Restaurant Merlet
  • Restaurant Meijers 2.0
  • Restaurant De Oude School
  • Restaurant TOV
  • Restaurant Ysbrantsz
  • Dilvis Akersloot
  • Gastrobar Ron Blaauw

U kunt de cabrioroute beginnen op 6 verschillende startpunten. De totale lengte is ongeveer 150 kilometer.
Vanaf ieder punt is het nog maximaal een half uur rijden naar het eindpunt waar Ron Blaauw het dessert zal verzorgen en u kunt nagenieten van een culinaire dag!

Een ticket is voor 2 personen per auto. U heeft ook de mogelijkheid om extra personen toe te voegen.
De prijs voor de cabriotour inclusief een 7-gangenmenu inclusief drankjes bedraagt 130,00 euro per persoon. U ontvangt ook een goodybag bij aanvang van de route.

Reserveer hier rechtsonder via de knop "bestellen" en klik uw gewenste startlocatie en starttijd aan.