Cabriotour 2023

Culinaire tour langs de boer -ook met een ander model auto mag u meerijden-

Geniet van het beste van de Noord-Hollandse bodem. We zijn ontzettend trots op onze provincie en de producten die de grond en het water biedt. Tijdens de cabriotour (overigens ook met ander model auto te rijden) geniet u van een prachtige route en komt u op de mooiste plekken bij de Noord-Hollandse boerderijen. Ervaar waar de producten vandaan komen en proef de gerechten, rechtstreeks van de boer!

Wij verzorgen een heerlijke dag met het beste van Noord-Holland!

Na 3 succesvolle edities in coronatijd zal op zondag 16 juli de vierde editie van de culinaire route plaatsvinden! Dit keer met net even een andere route en andere invulling. Deze unieke route voert langs de mooiste boerderijen in Noord-Holland. Bij iedere boerderij ontvangt u een gerecht met het beste van de boerderij met daarbij een alcoholvrije cocktail of -wijn. De gerechten zijn klaargemaakt door topkoks uit de regio. De culinaire route is een samenwerking van de volgende restaurants:

  • Restaurant Merlet in Schoorl
  • Restaurant Meijers 2.0 in Medemblik
  • Restaurant TOV in Schagen
  • Restaurant Ysbrantsz in Hoorn
  • Rue de la Plume in Alkmaar
  • Palingshop Dilvis in Akersloot

U kunt de cabrioroute beginnen op 5 verschillende startpunten. De totale lengte is ongeveer 150 kilometer.
Vanaf ieder punt is het nog maximaal een half uur rijden naar het eindpunt waar het dessert zal worden verzorgd en u kunt nagenieten van een culinaire dag!

Reserveer hier voor startpunt Andijk

Reserveer hier voor startpunt Warmenhuizen

Reserveer hier voor startpunt Zuid-Scharwoude

Reserveer hier voor startpunt Schellinkhout

Reserveer hier voor startpunt Akersloot