VEGETARISCH MENU
BEETROSE
Verschillende bereidingen van biet, tonkaboon, Japanse pruim
En een gelakte beinget van biet

KNOLSELDERIJ, BOER TED❋❋
Lasagna van geroosterde knolselderij met kokos met gyoza van spicy knol bouillon
BBQ yuzu-beurre blanc

GROENE ASPERGE❋
Gerookte amandel, doperwt, cantharel en beurre noisette

POMPOEN
Diverse bereidingen van pompoen met gerookte en gelakte oesterzwam,
vadouvan en ponzusaus

NOORDERHOEVE
Seizoensgroenten van de Bio-dynamische tuin de Noorderhoeve
Kruidenmousseline, oloroso sherry, saffraan rouile

PERZIK
Kardemom, crème fraîche en verjus

 

 

 

MENU 6 gangen                    125


MENU 5 gangen                    105    zonder gerecht **

 

MENU 4 gangen                    85 zonder gerecht * en **

 

Kaas toevoegen                   25

 

Meer ontdekken?