nl-NLen-GBde-DE

+31 (0) 72 509 36 44

MENU
terug

Werken bij / Vacatures bediening

In vrijwel alle toprestaurants in Nederland werken mensen die hun eerste stappen in de tophoreca bij Merlet hebben gemaakt. Voor ons huidige team zoeken wij nu en in de nabije toekomst enkele versterkingen in zowel het bedieningsteam van Restaurant Merlet alsmede Grand Café Bourgogne.

Tevens zijn wij op zoek naar studenten die in het weekend of tijdens de vakanties het team van het Restaurant of Grand Café willen versterken.

Assistent Maître bij Restaurant Merlet

Restaurant Merlet zoekt per 1 juli een assistent maître die ons bedieningsteam aan kan vullen. Samen met Stefan Wierda en Rein Denneman help je mee om het product van chefkok Jonathan Zandbergen als perfect te laten ervaren voor alle gasten.

Wanneer je oog hebt voor detail en leidinggevend sterk in je schoenen staat zien wij jouw graag in ons gedreven bedieningsteam. Neem contact op met de heer S. Wierda of met de heer R. Denneman per telefoon op 072-509 36 44 of email naar info@merlet.nl

Assistent Sommelier van Restaurant Merlet

Per 1 juli is er een vacature open voor een assistent sommelier in ons restaurant. Hierbij zal je Stefan Wierda begeleiden in het onderhouden van de wijnkelder en het  samenstellen van wijncombinaties bij de uitdagende gerechten van chefkok Jonathan Zandbergen.

Basiskennis van wijn is gewenst voor de verzorging van de juiste wijn op het juiste moment voor onze gasten. Neem contact op met de heer S. Wierda per telefoon op 072-509 36 44 of email naar info@merlet.nl

Buffet medewerker 

Ben jij ouder dan 15 en wil je graag bijverdienen in de weekenden of in vakantie tijd dan zien we jou graag bij Merlet. Wij bieden een Vakantie of Weekendbaan in een restaurant dat bekend staat om naar constante kwaliteit. Vereiste is beschikbaarheid op een weekend dag in de avonduren.

Part time medewerker Grand Café Bourgogne

In Grand Café Bourgogne zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde en ambitieuze kandidaat voor de functie van Grand Café bedieningsmedewerker (PT). Ben jij gastgericht, flexibel inzetbaar ook in weekenden en ambitieus? Wil jij deel uitmaken van een leuk team en veel leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor meer informatie of voor sollicitaties kunt u zich richten tot Marjolein Tilstra per telefoon via 072 - 509 36 44 of per e-mail aan m.tilstra@merlet.nl.

Leerling bediening 

Wij zijn opzoek naar leerlingen (niveau 2,3,4) voor het Restaurant of het Grand Café! Volg jij een BOL of BBL opleiding met passie voor de horeca? Neem contact op met Dhr. Van Bourgonje op 072-509 36 44 of info@merlet.nl

 


 

Heeft u een vraag over Vacatures bediening?

Vraag over:
Naam: *
E-mail: *
Vraag: *
Velden met een "*" zijn verplicht