nl-NLen-GBde-DE

+31 (0) 72 509 36 44

MENU
terug

Kookstudio / Kookstudio

In samenwerking met Schuurman Keukens verzorgt Restaurant Hotel Merlet exclusieve kookworkshops. Deze bijzondere workshops zijn geschikt voor ieder type kok, van gevorderd hobbykok tot beginner.

Inschrijven op de kookworkshop is mogelijk vanaf 8 personen. Vertel ons uw wensen en wij helpen u graag om uw kookexperience tot onvergetelijke te maken.

Hoe ziet een Kookworkshop eruit ? 
Voorafgaande aan de kookworkshop wordt de receptuur met u besproken. Daarna bereiden u en uw "teamgenoten" onder begeleiding van de chef een heerlijk 3- of 4-gangen menu.
U bereidt uw menu in een hightech kookstudio. Daarna gaat u gezamelijk genieten van de door uzelf gemaakte gerechten. De dranken, die u tijdens de kookworkshop gebruikt wordten naar werkelijk verbruik berekend.

Er bestaat tevens de mogelijkheid een wijnproeverij onder begeleiding van een vinoloog aan uw kookarrangement toe te voegen.

Inschrijven ? 
De arrangementen van de kookstudio hebben een tijdsbestek van circa 3,5 bij een 3-gangenmenu en 4 uur bij een 4-gangenmenu.
Om aantekeningen te kunnen maken van de technieken en de productiemethoden ontvangt u bij aanvang van de kookworkshop de receptuur en schrijfgerei. Ter bescherming van uw kleding krijgt u een kookshort.

Prijzen
3-gangen Kookstudio 90,00 euro per persoon
4-gangen Kookstudio 110,00 euro per persoon

Bovenstaande prijzen zijn exclusief dranken, die u tijdens de kookworkshop gebruikt.

Voor meer informatie info@merlet.nl of 0725093644

nu reserveren

Heeft u een vraag over Kookstudio?

Vraag over:
Naam: *
E-mail: *
Vraag: *
Velden met een "*" zijn verplicht