+31 (0) 72 509 36 44

MENU
terug

Trouwen / Muzieksuggesties

Voor besloten gezelschappen is het mogelijk om uw diner, lunch, receptie of feest met een speciale muzikale toon te ondersteunen. Hieronder staan enkele muzieksuggesties, welke onze ruimtes kennen en waarmee u naar uw gasten toe zeker voor de dag kunt komen.

Piano/Zang; Robert Valter
Ooit een concert van Robert Valter meegemaakt? Als geen ander weet hij zijn publiek te boeien; want als je veel fantasie hebt en je verwoordt met je muzikale talent de gedachten van bijna iedereen, dan lijkt toveren helemaal niet zo moeilijk. Zanger, dichter en componist Robert Valter schrijft en zingt over dingen die hem raken. Een artiest die blijft verrassen. Zijn kracht ligt niet alleen in zijn stemgeluid en de zeggingskracht van de mooie liedjes, maar ook in zijn warme uitstraling. Deze artiest uit de duinstreek van Noord-Holland weet zijn culturele bagage te koesteren en te delen met zijn publiek.
http://www.robertvalter.nl/

Band; Cartoon
Cartoon is een zeer ervaren en volledig professionele band met ongekende capaciteiten. Cartoon verzorgt sinds 1994 zo’n 120 optredens per jaar. De sterke vocale en multi-instrumentale kwaliteiten van de conservatorium geschoolde bandleden zorgen ervoor dat ieder feest, groot of klein, ‘easy’ of ‘wild’ vakbekwaam wordt ingevuld. De apparatuur, het geluid, de lichtshow en de instrumenten van Cartoon zijn ‘top of the bill’. Kortom, een band die volkomen terecht de titel ‘partyband met kwaliteitsgarantie’ mag voeren… Door het zeer brede repertoire van Cartoon heeft de band meerdere ‘gezichten’: Cartoon kan uitstekend overweg met het gehele muzikale spectrum van smaakvolle achtergrond- en luistermuziek tot een swingende party, waarbij het volume van de muziek volledig te controleren is.
www.cartoonmusic.nl

Exquisite Diner Vocaal Superieur
Exquisite brengt perfect gedoseerde muzikale entr'actes tussen de gangen van het diner. Zo blijft de aandacht voor de maaltijd intact en is er ruimschoots gelegenheid voor de gasten om elkaar te ontmoeten. Met een ontwapende presence en hoge artistieke kwaliteiten breken de solisten van Exquisite het ijs en geven zij een levendige impuls tot gesprek. Exquisite staat garant voor een stijlvolle en geanimeerde avond met verrassende momenten. Hoogtepunten uit opera, musical, film en lichte muziek worden in een exclusieve theatrale jas verpakt. Van Puccini tot Andrew Lloyd Webber van Streisand tot Boccelli. Kortom een onvergetelijke ervaring van internationale allure, met de kracht van pure eenvoud. Dat is wat mezzosopraan Carla van der Veldt, bariton Paul Rosenboom en pianist Ton-Herman Melis u kunnen bieden.
www.exquisite.nl

Cadeaubon

Heeft u een vraag over Muzieksuggesties?

Vraag over:
Naam: *
E-mail: *
Vraag: *
Velden met een "*" zijn verplicht

aanmelden voor onze nieuwsbrief?

aanmelden