+31 (0) 72 509 36 44

MENU
terug

Trouwen / Trouwen op 'sterren' niveau

Restaurant Hotel Merlet, prachtig gesitueerd aan de voet van de Schoorlse duinen, heeft werkelijk alles in (en rond) huis om uw huwelijksdag tot de allermooiste dag van uw leven te maken. Zo kan de  trouwceremonie worden voltrokken in 't karakteristieke Oude Raadshuisje, in het Nederlands Hervormde Kerkje pal naast Merlet,  of in een van de sfeervolle zalen van ons hotel.

Tevens heeft Restaurant Hotel Merlet officeel de mogelijkheid om buiten te trouwen!

Voor het feest/receptie kunt u als Bruidspaar kiezen tussen het Grand Café Bourgogne of de smaakvol ingerichte Lounge. Bij mooi weer kunnen de gasten op het zonneterras aan de schapenweide worden ontvangen.

Uw huwelijksdiner bij Restaurant Hotel Merlet wordt een onvergetelijke ervaring. Executive chef Jonathan Zandbergen verwerkt seizoens- en streekproducten van hoge kwaliteit tot tongstrelende gerechten. En dan de huwelijksnacht in De Love under Construction Suite....
Het verblijf in deze romantische bruidssuite wordt het absolute hoogtepunt van een prachtige dag.

Voor een huwelijk moet veel worden geregeld. Wij, van Restaurant Hotel Merlet, denken graag met aanstaande bruidsparen mee. Dus heeft u trouwplannen? Kom eens langs! Wij leiden u met plezier rond en informeren u geheel vrijblijvend over de mogelijkheden en de kosten.

Cadeaubon

Heeft u een vraag over Trouwen op 'sterren' niveau?

Vraag over:
Naam: *
E-mail: *
Vraag: *
Velden met een "*" zijn verplicht