+31 (0) 72 509 36 44

MENU

Nieuws / Expositie Annelies Damen

Nu te zien in Restaurant Hotel Merlet: De expositie “Women of the World” van Annelies Damen.

Met haar tentoonstelling "Women of the World" laat Damen de symfonie tussen de vrouwelijke vorm in een pure en natuurlijke omgeving zien. Hiermee creëert zij in haar werken een samenspel van schaduw, vormen en lijnen, vol schoonheid en diepere betekenis. 

Wij zijn er trots op de prachtige fotografie-werken tentoon te mogen stellen. De werken zullen tot 29 april bij ons te zien zijn.

17 maart: Meet the Artist
Op 17 maart bent u vanaf 17:00 uur van harte welkom voor het “Meet the Artist” evenement van deze expositie. Tijdens deze middag heeft u de mogelijkheid om de fotografe te ontmoeten en het verhaal achter de werken te horen.
Ook zal Elske Doets, Zakenvrouw van het Jaar 2017, een presentatie geven.

Na afloop van het evenement heeft u de mogelijkheid  te blijven dineren. 
In het Grand Café serveren wij een 3-gangen menu voor 31,50 euro of kunt u à la carte genieten van de gerechten. In het vernieuwde restaurant reserveert u een 4-gangen gastronomisch menu van sterrenchef Jonathan Zandbergen voor 69,00 euro per persoon.

Wilt u dit evenement niet missen? Neem graag contact met ons op om uw reservering te plaatsen. Aanmelden kan via info@merlet.nl of telefonisch via 072-5093644
 
Graag tot ziens in Schoorl!aanmelden voor onze nieuwsbrief?

aanmelden