+31 (0) 72 509 36 44

MENU

Nieuws / Kunst in Merlet tijdens de Kunst 10-daagse

Van 19 tot 28 oktober vindt de 25e editie plaats van de Bergense Kunst 10-daagse. Restaurant Hotel Merlet neemt deel aan dit culturele evenement als gelegenheidsexpositie. Er is volop cultureel te beleven bij Merlet!

Zondag 14 oktober heeft de officiële opening plaatsgevonden van expositie Goed voor een Glimlach van Herman van Veen. Het was een bijzonder evenement met ontroerende gitaarmuziek van Edith Leerkes, prachtige woorden van dochter Babette van Veen en een persoonlijke rondleiding door Herman van Veen zelf waarbij hij meer vertelde over de achtergronden van zijn werken.De expositie van Herman van Veen toont werken welke zijn geïnspireerd op de Schoorlse omgeving en speciaal zijn gecreëerd voor deze expositie. De werken zijn tot het einde van het jaar te zien bij Restaurant Hotel Merlet.

Naast de werken van Herman van Veen is in Restaurant Hotel Merlet een beelden-expositie te bezichtigen met werken van Mieke Crum, Gerard van der Leeden en Nancy Yong.

Tijdens de Kunst 10-daagse is ook één van de kamers van het hotel toegewijd aan het thema Bloot.  Museum Kranenburgh heeft in deze periode een expositie ‘BLOOT - het kwetsbare lichaam’. Bekijk tijdens de Kunst 10-daagse de Nude Room met fotografiewerken van Sanne Sannes, Barry Konbluh en Rutger ten Broeke.

 

aanmelden voor onze nieuwsbrief?

aanmelden