SMAAK VAN MERLET MENU
NOORSE COQUILLE
OP DE BARBECUE GEROOSTERD MET CHAWANMUSHI,
KAVIAAR EN JUS VAN UI MET YUZU CITRUS
LANGOUSTINE VIJF GANGEN
GEROOSTERD OP DE PLANCHA
MET TANDOORI BISQUE, BOSPEEN, YOGHURT EN DRAGON
IJSSELMEER SNOEKBAARS
OP DE HUID GEBAKKEN,
MET GESTOOFDE ZUURKOOL EN CURRY MADRAS
KALFSZWEZERIK ZES GANGEN
GEBAKKEN EN GELAKT, MET MACADAMIANOOT,
SCHORSENEREN EN RAS-EL-HANOUT SPECERIJEN
VELUWS REE
GEBRADEN RUGFILET SAMEN MET RODE KOOL,
STERANIJS, KNOLSELDERIJ EN SUMAK KRUIDEN
YANGSHUO CHINA
OSMANTHUS, KUMQUAT
EN GROENE OOLONG THEE
ZES GANGEN 169
VIJF GANGEN 145
VIER GANGEN 119
___
VEGETARISCH MENU
BLOEMKOOL
DIVERSE BEREIDINGEN MET RABARBER
VERSE WASABI EN JAPANSE SHISO BLADEREN
PETERSELIE WORTEL VIJF GANGEN
GEGELEERDE MOUSSE VAN PETERSELIEWORTEL,
PETERSELIE EN SUDACHI
AUBERGINE
MILLEFEUILLE, GECONFIJTE CITROEN,
TOMAAT, BASILICUM EN SOYA
AARDPEER ZES GANGEN
ZEEWIER, FURIKAKE EN
ZWARTE WINTER TRUFFEL
NOORD-HOLLANDSE KOOLSOORTEN
KOOLRABI, SPRUITJES, ZUURKOOL,
EN ZAANSE MOSTERD
YANGSHUO CHINA
OSMANTHUS, KUMQUAT
EN GROENE OOLONG THEE
ZES GANGEN 130
VIJF GANGEN 110
VIER GANGEN 90
DE MENU’S ZIJN MET VEEL ZORG SAMENGESTELD
GELIEVE TE BESTELLEN PER GEZELSCHAP
HEEFT U EEN VOEDSELALLERGIE?
LAAT HET ONS WETEN ALSTUBLIEFT